A sármos kanadai elnök felesége gyönyörű - Justin Trudeau szíve 16 éve foglalt
Justin Trudeau már az első randijukon tudta, hogy egy nap Sophie Grégoire a felesége lesz.

justin-trudeau-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Trudeau-t, Kanada miniszterelnökét mondják a világ legsármosabb politikusának. Olyan erős és férfias a kisugárzása, hogy Melania Trump, Michelle Obama, de még Katalin hercegné is zavarba jött már tőle, amikor egy-egy eseményen találkoztak. 

Gyönyörű nő Justin Trudeau felesége

Bár sok női rajongója van a sármos elnöknek, a szíve már 2003 óta foglalt. Feleségét, Sophie Grégorie-t még gyerekkorában ismerte meg, egy helyen nőttek fel. A nő és a politikus öccse, Michael osztálytársak voltak. Bár kicsi koruk óta ismerték egymást, a szerelem csak jóval később alakult ki köztük. 2003-ban találkoztak egymással, ekkor Trudeau a harmincas évei elején járt, Sophie pedig 28 esztendős volt.

Már az első randin világossá vált a politikus számára, hogy jövendőbeli felesége ül vele szemben. Be is igazolódott a jóslata, hiszen két évvel később össze is kötötték az életüket. Három gyerekük született: Xavier 2007-ben, Ella-Grace 2009-ben, Hadrien pedig 2014-ben látta meg a napvilágot. Sophie egyébként sokáig televíziós és rádiós műsorvezetőként dolgozott, ma már elsősorban jótékonysági munkálataival foglalkozik, emellett igyekszik a férjét minden fontos eseményen támogatni.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos a kanadai miniszterelnök felesége.

Ezt is szeretjük