Azt pletykálják, Putyinnak ez a gyönyörű sportolónő a szeretője - 31 évvel fiatalabb az orosz elnöknél
Vlagyimir Putyin és Alina Kabajeva viszonyáról 2008-ban kezdtek először pletykálni.

vlagyimir-putyin-és-a-szeretője-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vlagyimir Putyin az évek alatt gondosan építette fel az imázsát, mindig egy erős férfi képét mutatta magáról, volt, hogy félmeztelen felsőtesttel lovagolt a vadonban, tigrisvadászaton vett részt, de Forma 1-es autóval is száguldozott már. A magánéletéről mégis csak keveset lehet tudni, a nőügyeit nem köti a sajtó orrára. 

Amikor még házas volt, egykori feleségével, Ljudmilával csak ritkán mutatkozott együtt, először 2008-ban terjedt el róluk, hogy elváltak, a sajtó arra gyanakodott, hogy az orosz elnök összeszűrte a levet az ország ünnepelt olimpikonjából lett politikusnővel, Alina Kabajevával.

Putyinnak állítólag gyerekeket is szült a szeretője

A sportolónő már háromévesen ritmikus gimnasztikára járt, 1998-ban Európa-bajnok lett a sportágban, ekkor volt 15 esztendős. A 2000-es sydney-i olimpián képviselte hazáját, ahol végül bronzérmet nyert, 2003-ban világbajnoki címet szerzett, rá egy év múlva az athéni olimpián aranyérmes lett. Ilyen szép eredményekkel nem csoda, hogy hazájában Vlagyimir Putyin is kitüntette, vélhetően így találkoztak egymással először. 2007-ben vonult vissza sportolóként, ugyanebben az évben parlamenti képviselő lett, Putyin pártjában, az Egységes Oroszország Pártban sport- és ifjúsági ügyekkel kezdett foglalkozni.

Alina Kabajeva 2008-ban és 2017-ben.
Alina Kabajeva 2008-ban és 2017-ben.
Fotó: Ian Walton/Getty Images Hungary, Sergei Savostyanov/Getty Images Humgary

Alina Kabajeva és Putyin viszonyáról először 2008-ban kezdett cikkezni az egyik moszkvai újság, a Moszkovszkij Korreszpongyentet, melynek tulajdonosa egy volt KGB-ügynök, Alexander Lebedev volt. Akkor a róluk megjelent írásban azt állították, hogy Putyin hamarosan feleségül veszi a nála 31 évvel fiatalabb nőt, emellett azt is megírták, hogy az orosz politikus feleségétől, Ljudmilától is elvált. Az Origo 2008-as cikke szerint a lap forrása az Art-menedzsment volt, akik részt vettek azon pályázat kiírásában, ami arról szólt, hogy Putyinék esküvőjének megszervezésére lehetett pályázni. Alina Kabajeva a cikk megjelenése után perrel fenyegetőzött. Néhány nappal később le is húzhatta a rolót a bulvárlap.

[PINTEREST] 5dbac9735bf8d

2009-ben Alina Kabajeva fiúgyermeket szült, ám az apjának kilétéről nem nyilatkozott, az orosz sajtó szerint az édesapa nagy eséllyel Putyin lehet. Amikor a politikus és felesége bejelentették 2013-ban válásuk hírét, utána Alinát több alkalommal is úgy kapták le a fotósok, hogy egy jegygyűrűt viselt az ujján. 2014-ben a kormánypárti képviselőnőből az egyik legnagyobb orosz médiavállalat vezetője lett, előtte a médiában nem szerzett sok tapasztalatot, csak egy tévés talkshow-t vezetett. Egy ilyen befolyásos pozíció megszerzése újabb gyanakvásra adott okot.

A cikk az ajánló után folytatódik

2015 májusában a Daily Mail lehozott egy cikket Alináról, aki egy nyilvános eseményen kicsit kerekebben és fáradtabban jelent meg. A brit bulvárlap az orosz sajtóértesüléseire hivatkozva megírta, hogy a nő 2015 februárjában egy kislányt hozott a világra egy svájci magánkórházban, ez megmagyarázná azt is, hogy ugyanebben a hónapban miért tűnt el Putyin több mint egy hétre a nyilvánosság elől. Ezeket a híreszteléseket az állítólagos szeretők nyilvánvalóan nem erősítették meg, de nem is tagadták le.

[PINTEREST] 5dbac9f24bb33

Többször is látható volt Alina ujján a misztikus jegygyűrű, például 2016 szeptemberében, egy tévéinterjú alkalmával is viselte a jobb kezén.

Alina Kabajeva nevétől utoljára 2019 májusában volt hangos a bulvársajtó, a The Sun megírta, hogy a 36 éves nő ikerfiúknak adott életet egy moszkvai magánkórházban még áprilisban. Érdekesség, hogy ezt a hírt több orosz bulvárlap megírta, ám hamar leszedették velük az írásokat.

Putyin magánéletéről évek óta csak ezek a pletykák terjednek, ugyanis az orosz elnök nem hajlandó nyilatkozni róla.

Mindenkinek van egy magánélete, amibe senki másnak nem szabad beavatkoznia.

- Sosem volt túl jó véleményem azokról, akik mindenbe beleütik az orrukat, és erotikus fantáziákat szövögetnek mások életéről - mondta 2014-ben a TASS orosz hírügynökségnek.

2018 decemberében viszont egy bátor újságíró megkérdezte tőle egy konferencia keretében, hogy mégis mikor tervez legközelebb megnősülni, erre ez volt a válasza:

- Tisztes emberként valószínűleg egyszer ezt meg kell tennem - fogalmazott szűkszavúan.

Így festenek Putyin lányai

Vlagyimir Putyin és volt felesége házasságából két lány született, képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nőkké váltak.

Ezt is szeretjük