Azt pletykálják, Putyinnak ez a gyönyörű sportolónő a szeretője - 31 évvel fiatalabb az orosz elnöknél
Vlagyimir Putyin és Alina Kabajeva viszonyáról 2008-ban kezdtek először pletykálni.

vlagyimir-putyin-és-a-szeretője-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vlagyimir Putyin az évek alatt gondosan építette fel az imázsát, mindig egy erős férfi képét mutatta magáról, volt, hogy félmeztelen felsőtesttel lovagolt a vadonban, tigrisvadászaton vett részt, de Forma 1-es autóval is száguldozott már. A magánéletéről mégis csak keveset lehet tudni, a nőügyeit nem köti a sajtó orrára. 

Amikor még házas volt, egykori feleségével, Ljudmilával csak ritkán mutatkozott együtt, először 2008-ban terjedt el róluk, hogy elváltak, a sajtó arra gyanakodott, hogy az orosz elnök összeszűrte a levet az ország ünnepelt olimpikonjából lett politikusnővel, Alina Kabajevával.

Putyinnak állítólag gyerekeket is szült a szeretője

A sportolónő már háromévesen ritmikus gimnasztikára járt, 1998-ban Európa-bajnok lett a sportágban, ekkor volt 15 esztendős. A 2000-es sydney-i olimpián képviselte hazáját, ahol végül bronzérmet nyert, 2003-ban világbajnoki címet szerzett, rá egy év múlva az athéni olimpián aranyérmes lett. Ilyen szép eredményekkel nem csoda, hogy hazájában Vlagyimir Putyin is kitüntette, vélhetően így találkoztak egymással először. 2007-ben vonult vissza sportolóként, ugyanebben az évben parlamenti képviselő lett, Putyin pártjában, az Egységes Oroszország Pártban sport- és ifjúsági ügyekkel kezdett foglalkozni.

Alina Kabajeva 2008-ban és 2017-ben.
Alina Kabajeva 2008-ban és 2017-ben.
Fotó: Ian Walton/Getty Images Hungary, Sergei Savostyanov/Getty Images Humgary

Alina Kabajeva és Putyin viszonyáról először 2008-ban kezdett cikkezni az egyik moszkvai újság, a Moszkovszkij Korreszpongyentet, melynek tulajdonosa egy volt KGB-ügynök, Alexander Lebedev volt. Akkor a róluk megjelent írásban azt állították, hogy Putyin hamarosan feleségül veszi a nála 31 évvel fiatalabb nőt, emellett azt is megírták, hogy az orosz politikus feleségétől, Ljudmilától is elvált. Az Origo 2008-as cikke szerint a lap forrása az Art-menedzsment volt, akik részt vettek azon pályázat kiírásában, ami arról szólt, hogy Putyinék esküvőjének megszervezésére lehetett pályázni. Alina Kabajeva a cikk megjelenése után perrel fenyegetőzött. Néhány nappal később le is húzhatta a rolót a bulvárlap.

[PINTEREST] 5dbac9735bf8d

2009-ben Alina Kabajeva fiúgyermeket szült, ám az apjának kilétéről nem nyilatkozott, az orosz sajtó szerint az édesapa nagy eséllyel Putyin lehet. Amikor a politikus és felesége bejelentették 2013-ban válásuk hírét, utána Alinát több alkalommal is úgy kapták le a fotósok, hogy egy jegygyűrűt viselt az ujján. 2014-ben a kormánypárti képviselőnőből az egyik legnagyobb orosz médiavállalat vezetője lett, előtte a médiában nem szerzett sok tapasztalatot, csak egy tévés talkshow-t vezetett. Egy ilyen befolyásos pozíció megszerzése újabb gyanakvásra adott okot.

A cikk az ajánló után folytatódik

2015 májusában a Daily Mail lehozott egy cikket Alináról, aki egy nyilvános eseményen kicsit kerekebben és fáradtabban jelent meg. A brit bulvárlap az orosz sajtóértesüléseire hivatkozva megírta, hogy a nő 2015 februárjában egy kislányt hozott a világra egy svájci magánkórházban, ez megmagyarázná azt is, hogy ugyanebben a hónapban miért tűnt el Putyin több mint egy hétre a nyilvánosság elől. Ezeket a híreszteléseket az állítólagos szeretők nyilvánvalóan nem erősítették meg, de nem is tagadták le.

[PINTEREST] 5dbac9f24bb33

Többször is látható volt Alina ujján a misztikus jegygyűrű, például 2016 szeptemberében, egy tévéinterjú alkalmával is viselte a jobb kezén.

Alina Kabajeva nevétől utoljára 2019 májusában volt hangos a bulvársajtó, a The Sun megírta, hogy a 36 éves nő ikerfiúknak adott életet egy moszkvai magánkórházban még áprilisban. Érdekesség, hogy ezt a hírt több orosz bulvárlap megírta, ám hamar leszedették velük az írásokat.

Putyin magánéletéről évek óta csak ezek a pletykák terjednek, ugyanis az orosz elnök nem hajlandó nyilatkozni róla.

Mindenkinek van egy magánélete, amibe senki másnak nem szabad beavatkoznia.

- Sosem volt túl jó véleményem azokról, akik mindenbe beleütik az orrukat, és erotikus fantáziákat szövögetnek mások életéről - mondta 2014-ben a TASS orosz hírügynökségnek.

2018 decemberében viszont egy bátor újságíró megkérdezte tőle egy konferencia keretében, hogy mégis mikor tervez legközelebb megnősülni, erre ez volt a válasza:

- Tisztes emberként valószínűleg egyszer ezt meg kell tennem - fogalmazott szűkszavúan.

Így festenek Putyin lányai

Vlagyimir Putyin és volt felesége házasságából két lány született, képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nőkké váltak.

Ezt is szeretjük