Donald és Melania Trump egy szem fia - A ritkán látott Barron így néz ki
Melania és Donald Trump fia, Barron csak ritkán mutatkozik szüleivel.

donald-és-melania-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald és Melania Trump egy közös gyermeket nevel, Barron Trump 2006 márciusában látta meg a napvilágot. Az amerikai elnöknek első házasságából három gyermeke született, Donald Jr. 1977-ben, Ivanka 1981-ben, Eric 1984-ben született, második frigyéből egy lánya van, Tiffany 1993-ban jött a világra.

Trump gyermekei közül Barron az, akit a legritkábban lehet látni, ám tegnap sikerült a fotósoknak lekapni őt, miközben a szüleivel az Air Force One elnöki repülőgép felé tartottak, ugyanis Washingtonból Floridába repültek át. Ott található Trump egyik luxusrezidenciája, amit Mar-a-Lago néven kereszteltek el, a család itt fogja a hálaadást megünnepelni.

A friss képeket elnézve Barron rengeteget nőtt, lassan már a szüleinél is magasabb, pedig ők sem alacsony emberek, Melania 180, míg férje 190 centiméter. A first lady 2018 novemberében a Liberty Egyetemen mesélte el, hogy fia legnagyobb hobbija a sport, anyanyelvi szinten beszél angolul és szlovénül.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest most Donald és Melania Trump egy szem fia, Barron. Szerinted kire hasonlít?

Ezt is szeretjük