Angelina Jolie ritkán látott kamasz lányával - Vivienne így megnőtt
Angelina Jolie Vivienne-nel shoppingolt.

angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie-t vasárnap lánya, Vivienne társaságában kapták le a lesifotósok. A 44 éves sztár és a 11 éves gyermeke éppen vásárolt.

Így megnőtt Angelina Jolie lánya, Vivienne

Az Oscar-díjas színésznő összesen hat gyermek édesanyja, Maddox már egyetemista, a dél-koreai Yonsei Egyetem tanulója lett idén szeptembertől, így vele ritkábban tud találkozni, ám a többi öt gyermekével még egy fedél alatt él. Vasárnap csak legkisebb lányával, Vivienne-nel mutatkozott Los Angeles egyik plázájánál.

A kislány már belépett a kamaszkorba, az arca nagyon hasonlít édesanyjáéra, a szőke hajszínét viszont édesapjától, Brad Pitt-től örökölte.

A színésznő november elején a Harper's Bazaarnak adott interjújában vallott az anyaságról.

- A gyerekeim ismerik a valódi énemet, és sokat segítettek nekem abban, hogy újra megtaláljam önmagamat. Sok mindenen mentek keresztül, engem pedig az ő erejük inspirált és tanított - nyilatkozta a lapnak, célozva arra, hogy a Brad Pitt-tel való szétválás nagyon megviselte őt és a csemetéit is.

- Arra ösztönzöm őket, hogy fedezzék fel a világot, szeretnék külföldön élni, és amint 18 évesek lesznek a gyerekek, ez így is lesz. Most azonban ott kell élnem, ahol az édesapjuk is szeretné, hogy lakjanak - tette hozzá akkor.

Sztárok ikergyerekekkel

Képes összeállításunkban olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik ikergyerekeknek adtak életet.

Ezt is szeretjük