Melania Trump hófehér ruhában ragyogott: nagyon elegáns volt a first lady
Melania Trump nagyon csinosan jelent meg a kerekasztal-beszélgetésen.

melania-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump az elmúlt években igazi divatikonná nőtte ki magát, first ladyként mindig nagyon csinos szettekben mutatkozik. 

Több rajongói oldala is van az Instagramon, ahol a követők csodájára járhatnak azoknak a ruhadarabokban, amelyekben mutatkozott. Szeptember 14-ei kerekasztal-beszélgetésen az egyszerű, de nagyszerű elvét követte.

Melania Trump fehér ruhája

A Fehér Házban a sarlósejtes vérszegénységgel kapcsolatban tartottak kerekasztal-beszélgetést egészségügyi dolgozókkal, természetesen a koronavírusra való tekintettel a résztvevők megtartották a kellő távolságot egymástól. A beszélgetést Melania Trump vezényelte le.

Az eseményre nagyon csinosan érkezett, egy hófehér Max Mara kreációt viselt, ami jól kiemelte karcsú alakját, hozzá egy narancssárga magas sarkút párosított. A felvételeken elképesztően festett, csak úgy ragyogott a first lady.

A minimalista stílust követve nem vett fel sok ékszert, csak egy gyűrű volt az ujján. A sminkjét is a szokásos módon készítette el, inkább a szemeit hangsúlyozta, míg a szájára csak egy nude árnyalatú, fényes hatású rúzst kent.

melania trump
Fotó: Alex Wong / Getty Images Hungary

Az Elegant_Melania nevű Instagram-oldalra is felkerültek a róla készült legfrissebb fotók, a rajongók tetszését nagyon elnyerte Trump szettje: "Ő a valaha élt legszebb first lady. Mindig annyira elegáns és kifinomult.", "Imádom azokat a cipőket, bárcsak én is tudnék ilyenekben járni. Egyszer szívesen megnézném a teljes cipő gyűjteményét.", "Lélegzetelállító jelenség, egyszerűen nem tudok szóhoz jutni" - írták a dicsérő kommenteket.

Ezek voltak tavaly a legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkat viselt a first lady 2019-ben.

Ezt is szeretjük