Melania Trump tűzpiros estélyijét mindenki csodálta - A first lady legszebb ruhái 2019-ben

Melania Trump 2019-ben is számtalan mesés kreációt viselt.

melania-trump-g7-csucstalalkozo-ruhak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trumpnak az Amerikai Egyesült Államok first ladyjének számtalan hivatalos eseményen részt kell vennie, például találkozókon, díszvacsorákon. Ahogy az illem és az etikett tartja, muszáj csinos és dekoratív ruhákban megjelennie. 

Ilyen gyönyörű ruhákat viselt 2019-ben Melania Trump

2019-ben is számos szép ruhára esett a választása. Melania Trump elsősorban a dizájnerdarabokat kedveli, olykor kísérletezett a színekkel, viselt például pirosat és sárgát is, de a fehéret sem vetette meg. Egyik nagy kedvencünk idén az a tűzpiros estélyije volt, amit 2019 júniusában viselt egy díszvacsorán. A Givenchy kreációt Clare Waight Keller tervezte, érdekesség, hogy ő álmodta meg anno Meghan hercegné menyasszonyi ruháját is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákat viselt Melania Trump 2019-ben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük