Ez a bombázó volt Donald Trump felesége - 20 évvel a válás után is gyönyörű

Marla Maples hat éven át volt Trump felesége, és egy kislányt is szült neki.

donald-trump-marla-maples-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donald Trump világéletében nagy nőfaló volt, összesen pedig háromszor nősült meg. Első feleségére, Ivanára szinte mindenki emlékszik, azonban volt még egy nő az életében Ivana és Melania között: a csodaszép színésznő, Marla Maples.

Így néz ki most Marla Maples

Donald Trump és Marla Maples többször is egymásba botlottak az évek során, azonban 1985-ig egyetlen szót sem váltottak egymással. Aztán Trump egy nap kiszúrta Marlát a Madison Avenue-n, megállította a limuzint, és megkérdezte, hogy ismerik-e egymást. Mindketten rögtön érezték a kémiát, de az ingatlanmogul akkoriban még Ivana férje volt, így jó darabig csak telefonon tartották a kapcsolatot.

- Sokáig csak plátói szerelem volt köztünk, de 1988-ra biztos lettem benne, hogy odavagyok ezért a pasiért. Teljesen elbűvölt, mindent bevetett, és ő tipikusan az a férfi, akinek nagyon nehéz nemet mondani. Ha ő egyszer valamit a fejébe vesz, akkor megállíthatatlan. Ezt szerettem benne. Sok jó tulajdonsága volt - mesélte a New York magazinnak.

1989-ben kiderült a páros viszonya, amikor lefotózták Marlát Trump jachtján, a Trump Princessen. Az egész világ ledöbbent az afféron, ugyanis Ivana és Donald igazi álompár volt annak idején, emellett 12 éve voltak házasok, és három közös gyereket neveltek. 1993-ra már házasok voltak, 1999-ben pedig el is váltak - még a kislányuk, Tiffany sem tudta összetartani őket.

- Ő és én annyira különbözünk egymástól, és két ennyire különböző ember sokszor nem érti meg egymást. Azt hittem, a házasság majd más szintre emeli a dolgokat, és képesek leszünk a legjobbat kihozni egymásból. Évekig hittem benne, de hát... sajnos nem így lett - nyilatkozta az Access Hollywoodban.

Donald Trump azóta boldogan él a first ladyje, Melania Trump oldalán, azonban Marlát sem kell félteni: jelenleg a tévésztár Donny Deutschcsal randevúzik. Ráadásul az egykori Mrs. Trump még 55 évesen is gyönyörű nő, amit csak és kizárólag a jógának és az egészséges étrendnek köszönhet, sebészkés még egyszer sem érintette a testét.

Ilyen szép a közös lányuk

Tiffany Trump igazi szőke bombázó - nézd meg a fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük