A 73 éves Olivia Newton-John csak úgy ragyog friss címlapfotóján: a Grease sztárja észbontóan nőies

Olivia Newton-John a The Australian Women's Weeklynek adott friss interjút.

olivia-newton-john-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szeptemberben 73. születésnapját ünneplő Olivia Newton-John élete nem volt nehézségektől mentes, 1992-ben állandó fáradtság és levertség gyötörte, majd kiderült, mellrákja van, megoperálták, utána nyolc hónapon keresztül kemoterápiás kezelést kapott. 

2013-ban a vállában találtak rákos elváltozást, majd 2017-ben kiújult nála a betegsége, negyedik stádiumú rákkal diagnosztizálták, ám ezúttal áttét is jelentkezett a szervezetében, méghozzá a keresztcsontjánál. A színésznő és énekesnő ennyi küzdelem után is optimista maradt, elképesztő, mennyi erő lakozik benne, legfrissebb címlapfotóján is csak úgy ragyog.

Olivia Newton-John gyönyörű friss címlapfotóján

Bár nem tervezte, hogy interjút ad, de a The Australian Women's Weeklyvel kivételt tett. A beszélgetés mellett a fotózásra is igent mondott, ahogy a felvételen is látszik, csodálatosan fest a Grease imádott sztárja.

Bevallotta, az év elején kórházban kezelték, de részleteket nem mondott el ezzel kapcsolatban, azt viszont megerősítette, hogy minden rendben van vele. Szerinte a pozitív életszemlélete sok mindenben átsegíti, ezzel pedig lányát, Chloét is rendszeresen inspirálja.

- Anyu mindenben a szépséget veszi észre. A pozitivitást választotta. Ez nagyon nehéz, mert az emberek zöme a könnyebb útra lép, ami annyit jelent, hogy pesszimisták - ecsetelte a lapnak Newton-John egy szem lánya, ezután a színésznő így folytatta:

- Megpróbálom meglátni a szépséget és a jót a csúf és rossz dolgok helyett. Ez egy döntésen alapul, amire bárki ráveheti magát. Napjainkban bonyolult túllépni a csúnya és rossz dolgokon, de a természet kiegyenlít bennünket, hiszen mi is annak a részét képezzük. A természet királyságának részei vagyunk. Mi emberek azt gondoljuk, hogy különállóak vagyunk egymástól, de ez nincs így. Chloé apukája egyszer azt mondta nekem, hogy a természet az ő temploma, szerintem ez egy gyönyörű gondolat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tisztában van vele, hogy rengeteg kihívás van már a háta mögött, de ezek a negatív tapasztalatok nem vették el az életkedvét.

- Muszáj elhinned, hogy jól leszel. Itt azokra a pillanatokra célzok, amikor kétségbeesetten kérdezed magadtól, hogy "úristen, mi jön ezután?" De végül hinned kell abban, hogy minden rendben lesz, mert a hozzáállásodtól függ, hogy meggyógyulsz-e. A testünk természetes módon szeretne felépülni. Tényleg erre törekszik, ha megadod neki a lehetőséget.

Hosszú ideig akarok még élni, és elhatároztam, hogy másoknak is segítek!

Túllépett a saját problémáin, helyette mások megsegítése mellett kötelezte el magát. Megalapította az Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre-t Melbourne-ben, az intézményben a sorstársainak nyújtanak segítséget a szakemberek, az ott dolgozó kutatók küldetése, hogy áttörést jelentő rákterápiákat fedezzenek fel, majd azokat fejlesszék. 

- Kedvesebb gyógymódokat keresünk a rák ellen. Én gyógynövényeket használtam, mert ezek tartották fenn a jó közérzetemet. Szeretnénk finanszírozni a tudományos kutatásokat, hogy egyértelműen azonosíthassuk, melyik kezelés működik.

A színésznő a negyedik stádiumú rákját orvosi marihuánával kezelte.

- Hálás vagyok az életért, azok után, amin keresztülmentem, tényleg nagyon örülök, hogy itt lehetek - tette hozzá. 

John Travolta lánya, Ella

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű John Travolta 21 éves lánya, Ella.

Ezt is szeretjük