John Travolta szépséges lánya új frizurát vágatott magának: a rajongók agyondicsérték Ellát

Ella Travolta új frizurája a rajongók tetszését is elnyerte.

ella-travolta-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

John Travolta lányáról, Ella Travoltáról több alkalommal is írtunk már, az imádni való sztárcsemetéből csodaszép, felnőtt nő lett, aki szülei nyomdokaiba lépve bontogatja szárnyait. A Get Lost című film főszereplője lesz, Alice karakterét játssza majd. A forgatási munkálatok a nyáron veszik kezdetüket Budapesten, így hamarosan a feltörekvő színésznő hazánkba érkezik.

Ella Travolta így megváltoztatta külsejét

Április 4-én ünnepelte 21. születésnapját, pár nappal később úgy érezte, ráférne a külsejére egy kis újítás, így frufrut vágatott magának. Utoljára kislányként, szülei oldalán tűnt fel hasonló hajjal, tinédzserként a középen elválasztott fazonra esküdött. A végeredményről egy posztot is kitett Instagramjára, a követők imádták a végeredményt, több mint 88 ezer lájk érkezett a fotóra, emellett számos dicsérő kommentet kapott.

"Imádom ezt a fazont! Olyan vagy, mint a fiatalkori Liv Tyler!", "Tökéletes mixe vagy édesanyádnak és édesapádnak, édes és tehetséges vagy!", "Ez a haj annyira illik hozzád.", "A frufrud csak még jobban kiemeli a gyönyörű szemeid!", "Csak még szebb lettél" - fogalmazták a kedves szavakat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű John Travolta 21 éves lánya, Ella.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük