Így festett Olivia Newton-John lánya a plasztikai műtétjei előtt: Chloe 18 évesen feküdt először kés alá
Olivia Newton-John lánya többször is átesett szépészeti beavatkozáson.

olivia-newton-john-lánya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John 1986 januárjában hozta világra egy szem lányát, Chloé Lattanzit. A lány sokáig nem tudta elfogadni a testét, ezért úgy döntött, hogy kés alá fekszik.

Az elmúlt években több operáción esett át, emellett az ajkát és a járomcsontját is feltöltette. Bár vannak olyan hírességek, akik titkolják vagy tagadják, hogy valaha is szépészeti beavatkozáson estek át, ő nem közéjük tartozik.

Így festett Olivia Newton-John lánya a plasztikai műtétjei előtt

Chloé Lattanzi 18 éves volt, amikor először kés alá feküdt, akkor a melleit csináltatta meg, azóta az évek során nagyon átalakult a sok beavatkozásnak köszönhetően. Ez a felvétel még 2000-ben, egy díjátadó gálán készült róla és édesanyjáról.

Itt Chloé 14 éves volt.
Itt Chloé 14 éves volt.
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

- Sok fájdalommal járt a gyerekkorom. Még ma is kapok olyan kommenteket, hagyjam abba, hogy édesanyám hátán akarok felmászni, és ismert lenni. Nehéz egy olyan ember árnyékában felnőni, aki annyira fantasztikus és tökéletes. Én messze vagyok a tökéletestől - vallotta be 2016-ban az Access Hollywoodnak.

Állítása szerint rengetegen kritizálták, emiatt tinédzserként komoly önértékelési problémái lettek, később sajnos anorexiával is küzdött, emellett egy időben megállás nélkül bulizott, drogproblémái is lettek, de végül szerencsére sikerült legyőznie a démonjait. Gyűlölte a külsejét, végül 18 évesen plasztikai sebészhez fordult, akkor a melleit csináltatta meg, majd az arca több pontján végeztek feltöltéseket, az egyik bordáját azért vetette ki, hogy még vékonyabb legyen. Később emlői miatt kétszer is megműtötték, a szájimplantátumot pedig kivetette.

Chloé 16 esztendősen.
Chloé 16 esztendősen.
Fotó: Regis Martin / Getty Images Hungary

- Nem csak a szájimplantátumommal néztem ki nevetségesen, hanem a melleimmel is. Az első operációm, amit 18 évesen Ausztráliában csináltattam, azt eredményezte, hogy úgy festettem, mint akit megcsonkítottak volna - magyarázta a Woman's Day magazinnak.

Hozzátette, édesanyja mindig támogatta a műtétjei miatt, mert Newton-John tisztában volt azzal, lánya mennyire rosszul érzi magát a bőrében. 

Sydne Rome a plasztika rabja lett

Képes összeállításunkban megnézheted a Guldenburgok örökségének színésznőjét, aki sajnos a plasztika rabjává vált.

Ezt is szeretjük