A Guldenburgok örökségének szépsége volt: a plasztika így tönkretette Sydne Rome arcát
Sydne Rome a plasztika rabjává vált.

sydne-rome-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar nézők Sydne Rome-ot elsősorban A Guldenburgok öröksége című sorozatból ismerhetik, amit eredetileg 1987 és 1990 között sugároztak, de ezenkívül rengeteg más filmben is szerepelt. Az amerikai-olasz sztár 1969-ben kezdte színészi karrierjét, olyan filmben szerepelt, mint az Élve, de inkább holtan, A gyerekfelügyelő, A rém vagy a Szerelmi hadviselés. Különleges szépségével mindenkit elvarázsolt, ám a '90-es években nem volt teljesen megelégedve az arcával, ezért plasztikai sebészhez fordult. Sajnos, mint sok sztár, ő sem tudta, hol a határ, és átesett a ló túloldalára.

Sydne Rome így fest plasztikai műtétjei után

Ernyey Béla 2020 novemberében posztolta ki a Facebookra, hogy látott az egyik német csatornán egy riportot, ami Sydne Rome-ról szólt: "A tegnapi beszélgetés ürügye Sydne egy családi hátterű problémája volt, de leginkább ezer és ezer szépségsebészeti beavatkozása által eltorzult arcáról szólt. A számomra oly kedves és valaha bájos arc a felismerhetetlenségig lett feltöltve és átszabva az idők során, olyannyira, hogy ma már inkább ijesztőnek, mint vonzónak hat" - fogalmazta a színész és író, aki nem érti, hogy miért nem lehet méltósággal megöregedni.

Az Amerikában született, de most Rómában élő színésznő szinte árnyéka önmagának, novemberben az egyik olasz tévécsatornán szerepelt. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan változtatta meg a sok plasztikai beavatkozás Sydne Rome arcát.

Ezt is szeretjük