A maharadzsa lánya szépsége volt: plasztikai műtétjei után így fest Hunter Tylo

Hunter Tylo-t nem biztos, hogy felismered.

hunter-tylo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A maharadzsa lánya című olasz-német-amerikai minisorozat 1994-ben debütált, a világhírű indiai sztár, Kabir Bedi oldalán Hunter Tylo tűnt fel, aki igéző kék szemeivel mindenkit megbabonázott a képernyőn keresztül.

A színésznő alakította az indiai származású Messua Shandar doktornőt, aki a maharadzsa lánya. A gyönyörű nőbe beleszeret Patrick O'Riley, ám jön egy nagy csavar, Chandraguptah rádzsa is szerelmes lesz belé, így a férfi elraboltatja őt. O'Riley mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja a menyasszonyát.

Hunter Tylo sem mondott nemet a plasztikára

A színésznő 32 esztendős volt, amikor bemutatták a népszerű minisorozatot. Az elmúlt 26 évben rengeteget változott. Ahogy számos sztár, így ő sem mondott nemet a plasztikai műtéteknek, arcán jól látható, hogy több beavatkozáson, illetve botox kezeléseken is részt vett. A szépészeti beavatkozások miatt ma már nem egyszerű őt felismerni.

Hazájában, az Egyesült Államokban a Gazdagok és szépek című drámasorozat egyik szereplője volt, 20 éven keresztül láthatták őt dr. Taylor Hayes szerepében. Karrierje során olyan sorozatokban is feltűnt egy-egy epizód erejéig, mint A dadus, a Zorro vagy a Halálbiztos diagnózis. A Gazdagok és szépek nagy népszerűségnek örvend Amerikában, így rajongóinak zöme is abból az alkotásból ismeri őt. Az emberek annyira a szívükön viselik a karaktere és a színésznő sorsát, hogy gyakran bombázzák őt e-mailekkel egy-egy epizód után, erről Michael Fairmannek mesélt még 2015-ben.

hunter tylo
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

A '90-es években volt egy kínos ügye, a Melrose Place-ben szerepelt volna, ám kirúgták amiatt, mert teherbe esett. Perelt is emiatt, végül a bíróság ötmillió dollárt ítélt neki.

Priscilla Presley így néz ki napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest manapság a több plasztikai műtéten átesett Priscilla Presley.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük