Ő Olivia Newton-John élete szerelme: 59 évesen szeretett bele Johnba
Olivia Newton-John 2008-ban házasodott össze John Easterlinggel.

GettyImages-911221086
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John több szerelmi kudarcon túl volt, mire megtalálta az igazit. A Grease imádott sztárja Matt Lattanzi felesége volt 1984 és 1995 között, a vele való kapcsolatából született meg lánya, Chloe is.

Patrick McDermott volt a párja, vele kilenc évet élt együtt, ám a férfi 2005-ben egy horgászútra ment, de sajnos a hajóról leesett, és eltűnt. Hivatalosan 2008-ban nyilvánították halottnak, ám 2017-ben több pletykalap megírta, hogy Mexikóban többen látták a férfit, persze ezek csak szóbeszédek. Newton-Johnnak a szíve szakadt meg, amikor a párja eltűnt, és talán ő maga sem gondolta volna, hogy vár rá egy újabb szerelem, ami azóta is tart.

Olivia Newton-John közel a 60-hoz találta meg az igazit

Olivia Newton-John és férje, John Easterling közös története a '90-es évek elejére nyúlik vissza, egy környezettudatos kiállításon találkoztak, ahol a férfi bemutatta a botanikus kertjében növesztett növényeit. Egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, ugyanis mind a ketten nagy természetvédők hírében állnak. Ám akkor még nem alakult ki a szerelem, csak barátok lettek.

GettyImages-533397738
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

Az üzletember nem sokat tudott a színésznő és énekesnő karrierjéről, még a Grease-t sem látta, ennek ellenére elment egy floridai koncertjére, ahol előadta a Pearls on a Chain című dalát is, ami nagyon megragadta a férfi figyelmét.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amikor azt a dalt hallottam, rájöttem, hogy gyógyító energiákkal rendelkezik. Csak arra tudtam gondolni, hogy bemutassam őt az Amazonas gyógyítóinak Peruban. Megkérdeztem tőle, lenne-e kedve velem jönni Peruba, és igent mondott. Ekkor ugrott be, ha már elviszem a távoli országba, illene megnéznem a Grease-t - vallotta be a férfi a The Australian Women's Weekly magazinnak.

Peruban minden megváltozott kettejük között, rájöttek, hogy szerelmesek egymásba, 2008 júniusában titokban mondták ki a boldogító igent az útjukon, így nem vártak sokat az esküvővel.

- Hirtelen, ott a dzsungel csendjében, távol a város zajától rájöttünk, bennünket egymásnak teremtettek - mondta el a színésznő a Hello! magazinnak, aki a sok csalódás miatt nem igazán hitt a nagy ő létezésében.

Miután visszatértek az Államokba, ott is összeházasodtak, azóta is elválaszthatatlanok egymástól. Easterling igazi úriember, intelligens és élettel teli, ez az, amit Olivia annyira szeret benne. A férfi azt imádja a színésznőben, hogy nagyon kedves természet, ráadásul odáig van azért, hogy mennyire szenvedélyesen érdekli az állatok és az esőerdők védelme.

- Egyszerűen nem tudtam megállapodni a harmincas éveimben, rettegtem a házasságtól, apám háromszor nősült, a testvérem is háromszor ment férjhez. Féltem tőle. Most már mindig azt mondom a barátaimnak, sosem túl késő megtalálni a szerelmet. Én is 59 évesen, lényegében a hatvanas éveim küszöbén találtam meg az igazit. Ezért őrülten hálás vagyok - nyilatkozta a People magazinnak.

Jon Bon Jovi és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg Jon Bon Jovi szívét még a középiskolai éveiben.

Ezt is szeretjük