Lady Gaga smink nélkül mutatta meg magát: jól áll neki a természetesség rajongói szerint

Lady Gaga, Jennifer Lopez és Katy Perry is bátran vállalja festetlen arcát.

lady gaga cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga a karrierje legelején feltűnő ruhákkal és látványos, nem mindennapi sminkekkel hívta fel magára a figyelmet. 2008-as debütálása óta már 13 év telt el, azóta a stílusa sokkal kifinomultabb lett. Persze az extravagáns oldala a mai napig ott él benne, legutóbbi albumához, a Chromaticához tartozó videóklipjei is erről tanúskodnak, azonban az elmúlt években sokkal sűrűbben mutatta meg természetes és visszafogott oldalát.

Lady Gaga és más énekesnők smink nélküli fotói

Instagramján szívesen oszt meg magáról smink nélküli képeket, a héten is így tett, a fotót közel 800 ezren lájkolták egy nap alatt. A kommentelők imádták, hogy nem viselt az arcán egy gramm festéket sem: "Igazi természetes szépség vagy!", "Kérlek, áruld el, mivel ápolod a bőröd, mert nagyon szép vagy.", "Imádom, hogy bármennyire is gazdag és híres vagy, megmutatod a valódi arcod, és hű maradsz magadhoz" - fogalmazták.

A Women's Health összegyűjtötte, milyen praktikákkal ápolja a bőrét, a C-vitamin-tartalmú szérumokra esküszik, nagy kedvence egy olyan hidratálókrém, amit a smink lemosására is kifejlesztettek.

- Elég ódivatú vagyok, csak felkenem magamra ezt a hidratálót, majd le is törlöm - fogalmazta.

A naptejről sem feledkezik el, ugyanis ha nem védjük az arcunkat a káros sugaraktól, akkor gyorsabban ráncosodhat a bőrünk. Gyakran alkalmaz arc- és szemmaszkokat. Persze, mint sok sztár, ő is jár kozmetikai arckezelésekre és masszázsra is, ezeknek köszönhetően még ragyogóbban fest.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest smink nélkül Lady Gaga, Katy Perry vagy éppen Nicole Scherzinger.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük