Károly király ezért nem akarja megfosztani Harryéket a hercegi címüktől: pedig sokak szerint megérdemelnék a bosszút
Károly király egyelőre hallani sem akar arról, hogy megfossza a hercegi címüktől Harryt és Meghant.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné új dokumentumsorozata óriási port kavart, a legtöbbeket az a jelenet háborította fel, ahogy az egykori színésznő azon gúnyolódott, hogy pukedliznie kellett, amikor először találkozott Erzsébet királynővel.

A maradék három rész a mai naptól elérhető a Netflixen, ezen epizódok egyikében hangzik el az a mondat Harry szájából, hogy szívesen hazudtak annak érdekében, hogy megvédjék a bátyját, Vilmos herceget. Több királyi szakértő szerint a leghelyesebb cselekedet az lenne, ha Károly király inkább megfosztaná a házaspárt a hercegi címüktől, ám a Page Six és a Daily Mail informátorai szerint erre nincs esély.

Károly király nem akar bosszút állni Harry hercegen és Meghan hercegnén

A palota több alkalmazottja, Bob Seely brit politikus, de még Piers Morgan, a britek népszerű műsorvezetője szerint is az lenne a legjobb, ha Harry és Meghan többé nem lennének Sussex hercege és hercegnéje. A Page Sixnek egy informátor megerősítette, ez a drasztikus lépés szinte elképzelhetetlen.

GettyImages-1243362200
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- A címük megfosztása olyan dolog, amit a király valószínűleg soha nem tenne meg, főleg azért, mert túl kicsinyes és szigorú húzás lenne. Ez csak ahhoz vezetne, hogy a Sussexiek azt állítanák, hogy ez egy megtorlóakció ellenük, és ez csak azt bizonyítja, hogy valójában soha nem akarták, hogy ők is a királyi család tagjai legyenek.

A Daily Mail cikkében Dan Wootton a forrásaira hivatkozva leírta, Károly akármennyire is szomorú a történtek miatt, naivan abban bízik, hogy még a jövő évi koronázása előtt kibékülhet Harryvel és Meghannal. Ez is az oka annak, hogy nem lép fel agresszívan a fia és menye támadása ellen.

Meghan anyja, Doria

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fiatalos a 66 éves Doria Ragland.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük