Friss felvételen Meghan 66 éves édesanyja: Doria éveket letagadhatna a korából, olyan fiatalos

Meghan hercegné anyja, Doria is felbukkan Harryék dokumentumsorozatában.

GettyImages-1421251567
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné anyja, Doria Ragland is a kamerák elé állt, hogy megszólaljon a Harry & Meghan című dokumentumsorozatban, amelynek első három epizódját december 8-án mutatták be. A maradék három rész december 15-től lesz elérhető a Netflixen.

Meghan hercegné anyja, Doria

Doria bevallotta a filmben, hogy az elmúlt évek óriási kihívást jelentettek számára is. Amikor Meghan először elárulta neki, hogy Harry herceg a szerelme, titokban kellett tartania ezt az információt, ám 2016-ban már hivatalossá vált, hogy Károly kisebbik fia a színésznőt szereti. Ezután az újságírók mindent tudni akartak Markle-ről és a családtagjairól is. A médiában sok fals információ is megjelent róluk, voltak olyan szalagcímek, amelyek arról szóltak, hogy a hercegnét Compton városának gettójában nevelték fel, de ebből semmi sem volt igaz. Los Angelesben töltötte a gyerekkorát.

Bár szülei, Doria és Thomas Markle elváltak, továbbra is közösen nevelték a lányukat, ekkor Meghan még csak kétéves volt. Érdekesség, hogy a hercegné nagyon apás volt, és elképesztően szoros volt a férfival a kapcsolata, amely közvetlenül a 2018-as májusi esküvő előtt romlott meg. Édesanyjával a mai napig nagyon szoros a kapcsolata.

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné édesanyját.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük