Ez volt az a fotó Meghanról, ami elcsavarta Harry herceg fejét: egyből randira akarta hívni
Harry herceg először az Instagramon figyelt fel Meghan hercegnére, a Netflixen elérhető dokumentumsorozatukban mondták el megismerkedésük történetét.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry herceg és Meghan hercegné életéről szóló dokumentumsorozat december 8-a óta elérhető a Netflixen.

A hatrészes széria első három epizódját csütörtökön mutatták be, a maradék három december 15-től lesz látható. Az elején természetesen szót ejtettek a megismerkedésükről is, kiderült, Harry az Instagramon figyelt fel Meghanra.

Harry herceg és Meghan hercegné megismerkedése

A herceg titkos Instagram-oldalán éppen a hírfolyamát pörgette, amikor az egyik közös barátnőjük posztját kiszúrta. A nő egy videót tett ki, amelyen mindnyájukon Snapchat-filter volt az arcukon. Meghan úgy festett, mint egy dalmata kutya. A hercegnek ez volt az első gondolata: "Ez meg ki?"

meghan
Fotó: Netflix/Harry & Meghan

Bár Meghan cikinek tartja, hogy pont ezzel a fotójával keltette fel férje figyelmét, meg is jegyezte gúnyosan, hogy szép kis bemutatkozás volt ez a részéről.

- Ez a barátnőm írt egy emailt: "Tudom, hogy szingli vagy, de egy barátom érdeklődött rólad." Mondtam neki: "Kicsoda?" Mire ő: "Haz herceg! (Haz Harry beceneve - a szerk.)" Én meg erre: "Az ki?" Aztán lecsekkoltam a profilját, sokan azt gondolták, hogy rágoogliztam, pedig nem, nem arra voltam kíváncsi, hogy mások mit mondanak róla, hanem hogy ő miket rak ki magáról. Nekem ez mond el a legtöbbet. Megláttam azt a sok gyönyörű természetfotót, meg olvastam, hogy járt Afrikában - emlékezett vissza az egykori színésznő.

Számot cseréltek, majd a sok beszélgetés után a herceg elhívta egy találkára. Ez 2016 nyarán történt, ekkor Meghan Európában vakációzott, júliusban a wimbledoni teniszmérkőzés egyik meccsére is ellátogatott, ezelőtt történt meg az első randijuk.

profimedia-0743190702
Fotó: Profimedia/Backgrid/Netflix/Harry & Meghan

Harry késett fél órát, Meghan már majdnem lelépett a találkozó helyszínéről, ám végül a herceg megérkezett. Nagyon jót beszélgettek, de nem tartott sokáig a randi, ugyanis egy órával később Meghannak programja volt. Még aznap este a hercegné ráírt az előkelőségre, mi lenne, ha a következő nap ismét találkoznának.

Természetesen a második randi is megtörtént, akkor viszont Meghan késett, mert pont aznap járt Wimbledonban. Ez volt az az este, amikor úgy döntöttek, adnak egy esélyt egymásnak. A herceg úgy érezte, megtalálta a tökéletes nőt, nem véletlen, miért nem várt túl sok időt a lánykéréssel, ami 2017-ben meg is történt. 

Harry herceg szerelme Meghan előtt

Képes összeállításunkban megnézheted Harry herceg volt barátnőjét.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük