Íme Kamilla királyné karácsonyi címlapfotója: piros ruhában pózolt az előkelőség
Kamilla királyné a Good Housekeeping címlapjára került.

kamilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamilla először szerepelt címlapon, mióta hivatalosan is királyné lett belőle. Károly király felesége a Good Housekeeping legújabb számának borítójára került.

A decemberi szám egyértelműen megidézi a karácsony hangulatát.

Kamilla királyné a címlapon

Kamilla királyné a Clarence House rezidenciájukban felállított karácsonyfával pózolt együtt. Egy piros színű kreációt viselt a fotózás kedvéért. A képet Hugo Burnand készítette. A magazin friss számában nemcsak Kamilla szerepel, hanem Katalin hercegné, Zsófia grófné, Anna hercegnő, Brigitta gloucesteri hercegné, illetve Alexandra brit királyi hercegnő. A lap szerkesztői egyelőre nem tettek közzé fotókat róluk.

A lapnak adott interjúkban a szívükhöz közel álló ügyekre hívják fel a figyelmet, amelyek a gyermekeket és azok biztonságát, az idősek otthonában dolgozó gondozókat, az eltűnt embereket és a demenciát is érintik.

Kamilla a SafeLives jótékonysági szervezetéről beszélt, amely a családon belüli erőszak ellen próbálja felvenni a harcot. Az alapítványa évente 75 ezer felnőttnek és 95 ezer gyermeknek nyújt menedéket világszerte.

- A SafeLives munkája rendkívül közel áll a szívemhez, mert abban a kiváltságban volt részem, hogy olyan nőkkel és férfiakkal találkozhattam, akik állandó félelem légkörében élnek. A történeteik még a mai napig is kísértenek engem. Bár a tapasztalataik mélyen megrázóak, de az a bennük lakozó erő, amellyel leküzdik a lehetetlennek tűnő akadályokat is, inspiráló hatással vannak.

Meghan vagy Katalin volt a csinosabb?

Meghan hercegné és Katalin hercegné is estélyibe bújt kedd este.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük