Meghan és Katalin hercegné is káprázatos estélyikbe bújtak - Ki volt a csinosabb?
Meghan hercegné és Katalin hercegné is estélyibe bújtak kedd este.

katalin-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Katalin hercegné is kicsípte magát kedd este, előbbi egy New York-i gálán vett részt, utóbbi a Buckingham-palotában vett részt egy diplomatáknak megtartott estélyen.

Meghan hercegné és Katalin hercegné is estélyibe bújt

Harry herceg és Meghan hercegné részt vettek a Ripple of Hope Gálán New Yorkban. A rendezvényen nagy megtiszteltetésben lehetett részük, a Robert F. Kennedy Emberjogi Alapítványa egy díjat adott át nekik azért, mert mindketten kiállnak, és rendszeresen felszólalnak az antirasszizmus ellen. A gálavacsora alkalmából a hercegné egy letisztult, hófehér estélyiben kápráztatott el mindenkit.

Kedd este a Buckingham-palota sem tátongott az ürességtől, Károly király életében először rendezett ünnepi estélyt a diplomatáknak, az eseményen nemcsak ő és Kamilla királyné, hanem Vilmos herceg és Katalin hercegné is részt vettek. A walesi hercegné egy csillogó, piros kreációban jelent meg a palotában. Tiarát is viselt, emellett a királynő fülbevalója volt rajta.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett kedd este Meghan hercegné és Katalin hercegné.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük