Meghan így gúnyolódott a királynőn a dokumentumsorozatban: tajtékoznak a britek
A britek reakciója nem túl pozitív Harry és Meghan Netflix-sorozatára.

GettyImages-1303501740
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csütörtök délelőtt óta elérhető a Netflixen a Harry és Meghan című dokumentumsorozat első három része, a maradék epizódok december 15-étől lesznek elérhetőek a platformon.

Várható volt, hogy a sussexiek kihúzzák a gyufát a briteknél és a királyi családnál is, a legtöbben azt a pillanatot tartják a legszégyenteljesebbnek, amikor Meghan elmesélte, hogy találkozott először a királynővel.

Reakció a Harry és Meghan Netflix-sorozatra

A sorozat második epizódjában Meghan elmesélte, hogy mutatta be Harry neki Erzsébet királynőt. Az egykori színésznő a nagy találkozó előtt nem sokkal tudta meg, micsoda megtiszteltetésben lesz része. A herceg megkérdezte tőle, hogy tud-e pukedlizni, erre Markle reakciója az volt: "Ugye ez most valami vicc?" 

@the.royal.watcher Harry definitely didn’t seem to like the tone of Meghan’s impression here 😬 #fyp #foryoupage #harryandmeghan #princeharry #princeharryandmeghan #meghanmarkle #royalfamily #thequeen ♬ Oh No - Kreepa

- Most kezdek rájönni, hogy ez nagy dolog. Nálunk Amerikában ilyet csak előadásokon látni, és azt hittem, hogy így kell csinálni - mesélte a hercegné, majd bemutatott egy teljesen helytelen pukedlizést, ezután nevetve így folytatta:

- "Szívből örvendek, felség!" Jól csináltam? Aztán mikor elment, Jack, Eugénia és Fergie azt mondták, nagyon jó voltál. Megköszöntem nekik, de azt sem tudtam, mit csinálok.

Ez a jelenet rengeteg britnél kicsapta a biztosítékot, írta meg a The Sun. A kínos pillanat még a TikTokra is felkerült, a The Royal Watcher-csatorna videója alatt ilyen kommentek olvashatóak: "Nagyon tiszteletlen, ki nem állhatom ezt a nőt!" "Micsoda s*ggfej, amerikaiként én érzem magam kellemetlenül!" "Ebben a nőben nincs semmi előkelőség, mégis mit gondol, ki ő? Döbbenetes!"

Bob Seely, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja azt javasolta, hogy Harrytől és Meghantól vegyék el a hercegi címeiket is.

- Nem tudom, mi csúszott el az életükben. Szerintem ők egy a szánalmas, nárcisztikus, öntörvényű páros. Félelmetesek.

Sajtóértesülések szerint a királyi család tagjait is elszomorította az első három epizód, és tartanak attól, hogy a maradék három csak még jobban felkavarja az állóvizet. A szakértők egyetértenek abban, hogy Harry és Meghan számára innentől már tényleg nincs visszaút, és semmi esélyük nincs arra, hogy rendezzék a viszonyukat a királyi családdal.

Harry így figyelt fel Meghanra

A dokumentumsorozatból arra is fény derült, Harry herceg hogyan szúrta ki Meghant magának.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük