Harry herceg durva beszólása miatt áll a bál a palotában - "Szívesen hazudtak, hogy a bátyámat védjék"
Harry herceg a Netflixen található dokumentumsorozatával ismét felkavarta az állóvizet.

harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harry és Meghan dokumentumsorozat első három epizódját december 8-án mutatták be, ám a maradék három részt csak december 15-én mutatják be.

A sorozat második feléhez is készítettek egy rövid ízelítőt, amit tegnap délután a YouTube-on osztottak meg. Harry herceg egyik durva beszólását is bevágták, ami hatalmas felháborodást keltett, írta meg a Daily Mail. A királyi család szakértői és a palota alkalmazottai is csak fogják a fejüket.

Harry herceg a Netflix sorozatában szólt be

Egyelőre úgy tűnik, hogy a vészjóslóknak lesz igazuk: már a múlt héten több olyan cikk megjelent a brit bulvársajtóban, amelyek arról szóltak, hogy a palotában attól rettegnek, hogy Harry és Meghan sorozatának második fele még durvább meglepetéseket tartogat majd számukra. 

GettyImages-469137027
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A kicsivel több mint egyperces előzetesben az alábbi mondat hagyta el Sussex hercegének száját: "Szívesen hazudtak, hogy a bátyámat védjék. A mi védelmünk érdekében soha nem voltak hajlandóak az igazat mondani."

Nagy eséllyel nem a családtagjaira, hanem a palota beosztottjaira gondolhatott, akik közül rengetegen rendszeresen szivárogtatnak ki információkat a brit sajtó munkatársainak. Hozzátette azt is, hogy egy intézményesített manipuláció folyik a médiában.

Meghan sem finomkodott, utalva rá, mennyire szétszedte őt a média abban az időszakban, amíg a koronát képviselte: "Nemcsak a farkasok elé dobtak, hanem meg is etettek velük." Az is elhangzott az előzetesben, hogy nem biztosították számukra tovább a biztonsági szolgálatot, és mindenki tudta, hol tartózkodnak.

A szakértők egyből megszólaltak a botrányos bemutató látta után, Tom Bower a brit lapnak elmondta, szerinte Harry egy életre tönkretette a kapcsolatát Vilmossal, azt is cáfolta, hogy a hercegi pár biztonságáért nem felelt senki sem.

- Az édesanyjuk, Diana elborzadna Harry hűtlenségén. Ez a szakadás nemcsak Vilmost és Károly királyt gyötri, hanem az országot is. A háborúzó testvérek képe szörnyű hatással van Nagy-Britannia globális hírnevére.

A Daily Mail egy másik cikkében kifejtette, a palota alkalmazottai közül sokan örülnének, ha Károly király szigorúbb módon lépne fel a fia és a menye ellen, de az uralkodónak egyelőre nem áll szándékában, hogy megfossza hercegi címeiktől a házaspárt. Bármennyire is elkeseríti ez a dokumentumsorozat, illetve a körülötte zajló hisztéria, mélyen hisz abban, hogy még tudják rendezni a kapcsolatukat. 

Harry és Meghan fia

Képes összeállításunkban még sosem látott fotókat láthatsz Archie-ról.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia/Backgrid/Netflix/Harry & Meghan

Ezt is szeretjük