Vilmos és Katalin gyerekei így megnőttek: kézen fogva andalogtak együtt Sandringhamben
Vilmos herceg családjának karácsonyi képe nagy sikert aratott az Instagramon.

vilmos-és-katalin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné tegnap késő este az Instagram-oldalukon tették közzé a 2022-es fotójukat, amit az idei karácsonyi üdvözlőlapjukra nyomtatnak rá. A képeslapot azoknak küldik el, akik kellemes ünnepeket kívánnak nekik levélben.

A felvételről a gyerekeik, György, Charlotte és Lajos sem hiányozhattak. Mindhárman rengeteget nőttek, mióta utoljára láttuk őket.

Vilmos herceg családjának karácsonyi képe

A meghitt, családi kép Sandringhamben készült róluk néhány hónappal ezelőtt. A hercegi csemeték nagyon megnyúltak: György már lassan édesapja válláig ér, de Charlotte sincs sok centivel lemaradva a bátyjától, Lajos koránál fogva a legkisebb, közte és nővére között egy fej különbség van már csak.

Az egész család összeöltözött, mindenki kékben volt, egyedül Katalin lógott ki a sorból a fehér blúzával. A fotót Matt Porteous készítette, aki karrierje során számtalan alkalommal megörökítette a hercegi párt.

Cikkünk írásakor több mint egymillió lájkot kapott az idilli felvétel, a rajongók szívébe is hamar belopta magát az aranyos kép: "Ez egy gyönyörű példa arra, milyenek is a kiváló szülők!" "Imádni való kép egy szerethető családról! A gyerekek már olyan nagyok. Köszönöm, hogy megmutattátok nekünk a családotokat. Boldog karácsonyt kívánok nektek!" "Minden évben sokkos állapotba kerülök, hogy megnőttek már a gyermekek!" - fogalmazták a kommentelők.

Nem Vilmosék voltak az egyetlenek, akik megmutatták a nagyvilágnak a hivatalos karácsonyi üdvözlőlapjukat. Károly és Kamilla életükben először királyként és királynéként köszönhetik meg az ünnepi jókívánságokat a rajongóknak.

A közös fotójuk 2022. szeptember 3-án készült a Braemar Games rendezvényen. A fotót Samir Hussein, a királyi család egyik hivatalos fotósa készítette.

Harry és Meghan fia

Archie-ról még sosem látott fotók kerültek napvilágra.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük