Vilmos és Katalin ezt tiltották meg a beosztottjaiknak: a gyerekeik miatt hozták meg ezt a szabályt
Vilmos herceg és Katalin hercegné azért tartatják be ezt a szabályt a beosztottjaikkal, hogy a gyerekeiknek minél átlagosabb gyerekkort biztosítsanak.

vilmosék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné számára fontos, hogy Györgynek, Charlotte-nak és Lajosnak minél átlagosabb gyerekkort biztosítsanak.  

Ez volt az az ok, ami miatt a hercegi pár hozott egy fontos szabályt, amelyet betartatnak a beosztottjaikkal, írta meg a The Sun.

Vilmos herceg és Katalin hercegné ezt a szabályt alkották meg a beosztottjaik számára

Bár egy laikus azt gondolhatja, hogy a trónörökös és felesége otthonában mindig élére vasalt ingben és öltönyben kell megjelenniük a beosztottjaiknak, de a valóságban ez nincs így. Vilmos már régen is bevezette azt a szabályt, hogy péntekenként átlagos, hétköznapi öltözékben dolgozhassanak az alkalmazottak. Miután sorjában érkeztek a gyerekek, még lazábbá váltak a keretek.

GettyImages-1401932624 (2)
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Ma már egyik nap sem viselhetnek öltönyt, persze olykor, ha mégis erre sor kerül, azt elnézi a hercegi pár. Erről a Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown című könyvben is olvashatnak, amelyet Valentine Low írt.

Mint kiderült, a gyerekek is ott rohangálnak az iroda körül, Vilmos pedig nem szeretné, ha túl fullasztó lenne ott a hangulat csak azért, mert az ott dolgozók öltönyben vannak egész nap. A herceg azért ragaszkodik ehhez a szabályhoz foggal-körömmel, mert mégis a családi otthonukról van szó.

GettyImages-1210838071
Fotó: Comic Relief / Getty Images Hungary

- Ha fontos találkozóink vannak, vagy aznap a Buckingham-palotában van jelenésünk, akkor természetesen öltönyben megyünk dolgozni - árulta el a könyv szerzőjének egy ott dolgozó bennfentes.

Meghan hercegné édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné édesanyját.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük