Meghan ezzel a húzásával lépett át egy határt Katalinnál és Vilmosnál: nem sejtette, hogy rosszat tesz

Ilyen volt Meghan hercegné megismerkedése Vilmossal és Katalinnal.

Meghan hercegné megismerkedése Vilmossal és Katalinnal
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné a Netflixen elérhető Harry & Meghan című alkotásban beszámolt arról, hogyan ismerkedett meg Vilmos herceggel és Katalin hercegnével.

Az egykori amerikai színésznő maga vallotta be, hogy átlépett egy bizonyos határt a házaspárnál. 

Meghan hercegné megismerkedése Vilmossal és Katalinnal

A hatrészes sorozat második részében emlékezett vissza a hercegné arra a pillanatra, amikor végre Harry herceg bemutatta neki a bátyját és annak feleségét.

GettyImages-1086574358
Fotó: Stephen Pond / Getty Images Hungary

- Nagyon vicces visszatekinteni a mostani tudásommal, és örülök is, hogy akkor még ezeket nem tudtam, mert így önmagam lehettem, és nem kellett folyton ébernek lennem. Amikor először találkoztam Vilmossal és Katalinnal, és átjöttek vacsorázni, szakadt farmerben és mezítláb voltam - emlékezett vissza.

Arra nem tért ki, hogy az öltözékével milyen benyomást keltett, ám a szavaiból jól kivehető volt, hogy a túlzottan barátságos stílusa kicsit sok volt a trónörökösnek és nejének.

- Mindig is ölelkezős típus voltam, de akkor még nem tudtam, hogy ez sok britnek zavaró lehet. Nagyon gyorsan ráeszméltem, hogy a kifelé közvetített formalitás az emberekben belül is ott van. Van egy kifelé mutatott tartás, csukott ajtók mögött aztán eljön a pillanat, amikor azt mondod, hogy szuper, most már lazíthatunk, de ez a formalitás mindkét oldalon jelen van, és ez nagyon meglepett.

Harry így szeretett bele Meghanba

A dokumentumsorozatból az is kiderült, hogy szeretett egymásba Harry és Meghan.

Ez volt az a fotó Meghanról, ami elcsavarta Harry herceg fejét: egyből randira akarta hívni

Harry herceg először az Instagramon figyelt fel Meghan hercegnére, a Netflixen elérhető dokumentumsorozatukban mondták el megismerkedésük történetét.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük