Meghan ezzel a húzásával lépett át egy határt Katalinnál és Vilmosnál: nem sejtette, hogy rosszat tesz
Ilyen volt Meghan hercegné megismerkedése Vilmossal és Katalinnal.

meghan-és-katalinék
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné a Netflixen elérhető Harry & Meghan című alkotásban beszámolt arról, hogyan ismerkedett meg Vilmos herceggel és Katalin hercegnével.

Az egykori amerikai színésznő maga vallotta be, hogy átlépett egy bizonyos határt a házaspárnál. 

Meghan hercegné megismerkedése Vilmossal és Katalinnal

A hatrészes sorozat második részében emlékezett vissza a hercegné arra a pillanatra, amikor végre Harry herceg bemutatta neki a bátyját és annak feleségét.

GettyImages-1086574358
Fotó: Stephen Pond / Getty Images Hungary

- Nagyon vicces visszatekinteni a mostani tudásommal, és örülök is, hogy akkor még ezeket nem tudtam, mert így önmagam lehettem, és nem kellett folyton ébernek lennem. Amikor először találkoztam Vilmossal és Katalinnal, és átjöttek vacsorázni, szakadt farmerben és mezítláb voltam - emlékezett vissza.

Arra nem tért ki, hogy az öltözékével milyen benyomást keltett, ám a szavaiból jól kivehető volt, hogy a túlzottan barátságos stílusa kicsit sok volt a trónörökösnek és nejének.

- Mindig is ölelkezős típus voltam, de akkor még nem tudtam, hogy ez sok britnek zavaró lehet. Nagyon gyorsan ráeszméltem, hogy a kifelé közvetített formalitás az emberekben belül is ott van. Van egy kifelé mutatott tartás, csukott ajtók mögött aztán eljön a pillanat, amikor azt mondod, hogy szuper, most már lazíthatunk, de ez a formalitás mindkét oldalon jelen van, és ez nagyon meglepett.

Harry így szeretett bele Meghanba

A dokumentumsorozatból az is kiderült, hogy szeretett egymásba Harry és Meghan.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük