Heidi Klum és lánya összeöltöztek: Lenivel ezüstben ragyogtak a partin

Heidi Klum és Leni egymáshoz passzoló ruhákban jelentek meg a Dolce & Gabbana eseményén.

heidi-klum-leni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 29-én, vasárnap a Velencében található Szent Márk tér megtelt hírességekkel. A világhírű márka, a Dolce & Gabbana itt rendezte meg fényűző divatshow-ját. Az illusztris vendéglista olyan neveket tartalmazott többek között, mint Jennifer Lopez, Helen Mirren, Kitty Spencer vagy Monica Bellucci.

Heidi Klum is helyet foglalt az Alta Moda fantázianevet viselő bemutató közönségének sorai között. A német manökenből lett műsorvezető nem csupán divatimádóként érezte kötelességének, hogy részt vegyen az eseményen. Büszke anyukaként érkezett, ugyanis 17 éves lánya, Leni is végigsétált a kifutón.

Heidi Klum és lánya összeöltöztek

Az anya-lánya páros az elmúlt napokat Olaszországban töltötte, hiszen a show-t megelőző napokban Leninek ruhapróbákra kellett járnia, valamint szombat este mindketten hivatalosak voltak a divatház sajtóeseményére. Mindenkinek leesett az álla, amikor meglátták, hogy összeöltöztek a partira.

Míg Klum egy földig érő, pánt nélküli, ezüst estélyiben tündökölt, addig lánya ugyanolyan anyagból készült miniruhát viselt. Ez az egyenszett csak még inkább elmélyítette, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. A 17 éves szépség szőke haját és bájos vonásait is anyukájától örökölte.

Leni egyébként 2004-ben New Yorkban született Klum és korábbi párja, az üzletember Flavio Briatore egyetlen gyermekeként. A szépségipar nagykutyái nagyon hamar kiszúrták, hogy a lánynak a kifutón a helye, már 12-13 évesen bombázták ajánlataikkal a modellügynökségek. 

Bár ő már akkor élt volna a lehetőséggel, édesanyja nem engedte, hogy ilyen fiatalon bekerüljön ebbe a világba. Mivel pontosan tudta, hogy ez a munka mennyi utazással jár, nem akarta, hogy Leni a kamaszéveit szállodai szobákból fotózásokra járva élje meg. Végül akkor bólintott rá arra, hogy a nyomdokaiba léphessen, amikor gyermeke betöltötte a 16. életévét, valamint megszerezte a jogosítványát. 

- Örülök annak, hogy végre elég idős ahhoz, hogy követhesse az álmait. Annyira hihetetlen, hogy néha mennyire látom magamat benne, mivel pontosan ugyanolyan bolondos és vicces ember, mint én. De a saját útját járja, ezt pedig nagy öröm végignézni - ecsetelte Heidi Klum James Corden műsorában júliusban.

Monica Bellucci és lánya

Monica Bellucci idősebbik lánya, Deva Cassel 2020-ban vágta a fejszéjét a modellkedésbe, a 17 éves tinédzser szépen építi a karrierjét, több felkérése is volt, a Dolce & Gabbana egyik arca lett, de a Harper's Bazaar címlapján is láthattuk már. Képeken az anya-lánya páros.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük