Jennifer Lopez istennőként tündökölt: virágmintás ruhában keltett feltűnést a divatshow-n

Velencében tartották meg a Dolce & Gabbana divatshow-ját.

jlo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este igazi sztárparádé volt Velencében, ugyanis a népszerű olasz márka, a Dolce & Gabbana megrendezte a divatshow-ját. A meghívottak listáján ott szerepelt Jennifer Lopez neve is, aki egy különleges kreációban kápráztatott el mindenkit.

Sztárok a Dolce & Gabbana divatshow-ján

Az eseményen minden híresség a márka ruháit viselte, Jennifer Lopez egy virágmintás nadrágot és egy hozzá illő crop topot választott, emellett egy köpeny is volt rajta, amitől még fenségesebb lett az összhatás. Úgy festett, akár egy istennő. A róla készült képeket a közösségi oldalára is feltöltötte, csak úgy záporoztak a lájkok és a bókok.

"Szóhoz sem jutok, csodálatos vagy!", "Akár egy királynő, imádom ezt a szettet!", "Jennifer, te sosem nyúlsz mellé, imádlak" - dicsérték a ruháját az Instagram-oldalán.

Nem csak J. Lo varázsolt el mindenkit a rendezvényen. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viseltek a hírességek a Dolce & Gabbana divatshow-ján.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük