Az 55 éves Halle Berry gyönyörű friss fotóin: ezért mondott nemet a plasztikára

Halle Berry a természetesség híve.

GettyImages-154695119
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban többen mondanak igent a plasztikára, persze mindenki olyan szépészeti beavatkozásra adja be a derekát, amilyenre szeretné, hiszen minden joga megvan rá, hogy azt alakíttassa át a testén, amit csak szeretne. Sajnos viszont vannak néhányan, akik átesnek a ló túloldalára, és idősebb korukra teljesen felismerhetetlenné válnak.

Vannak természetesen olyan hírességek is, akiknek nincs a gondolataikban, hogy kés alá feküdjenek. Az 55 éves Halle Berry is a természetesség híve, ami remekül áll neki, friss Instagram-képeit elnézve ugyanolyan gyönyörű, mint karrierje elején.

Halle Berry nem hajlandó plasztikáztatni

A Yahoo! kérésére Bobbi Brown mestersminkes készített vele interjút, amelyben a plasztikai műtétek is szóba kerültek, mint elmondta, komoly nyomás úgy az iparban dolgozni, hogy elvárják az embertől, mindig tökéletesen nézzen ki.

- Amikor azt látod magad körül, hogy mindenki plasztikáztat, elgondolkodsz azon, ha tényleg továbbra is az iparban akarsz dolgozni, nem kéne beállnod a sorba. Hazudnék, ha azt mondanám, sosem gondolkodtam el valamilyen beavatkozáson, mert valaki állandóan azt tanácsolta nekem, hogy vágjak bele. (...) Ez majdnem olyan, mint a drog, amit mások rád akarnak erőltetni, teljesen ilyen érzés. Viszont mindig emlékeztetem magam arra, hogy a szépség az magáért beszél, és ez nem is a fizikai énemről szól már. Az öregedés természetes, és ez mindnyájunkkal megtörténik - magyarázta.

Attól is félne, hogy a túl sok beavatkozás miatt már teljesen új külsőt kapna, amivel nem tudna azonosulni.

- Csak azt akarom, hogy mindig önmagamra hasonlítsak, nem baj, ha idősebb verzió néz vissza rám a tükörben. Azt hiszem, ha túlzásba viszed a szépészeti beavatkozásokat, a végén már egy teljesen más ember leszel.

Az Entertainment Weeklynek adott friss interjújában elmesélte, Hollywoodban mennyire nehezebb volt régen a nőknek, mint mostanában.

- Régen úgy volt, ha negyvenéves lettél, akkor véget ért a karriered, tényleg nem jött más lehetőség. Esetleg megvárhattad azt, hogy elég idős legyél egy nagymama szerepére, így egy újabb szeletet kaphattál abból a bizonyos tortából. Sosem gondoltam volna magamról, hogy 54 évesen megkapom egy MMA-harcos szerepét, de végül megtörtént, úgyhogy változnak a dolgok. Erre az én esetem a bizonyíték - fogalmazta.

A színésznő 1989-ben kezdte színészi karrierjét, a Living Dolls című sorozatban szerepelt, az 1991-es Dzsungelláz volt az első mozifilmje. A '90-es és 2000-es évek szexszimbólumává nőtte ki magát, nem mellesleg ő volt az első fekete bőrű színésznő, aki Oscar-díjat nyert, a 2001-es Szörnyek keringőjéért kapta meg a legjobb színésznőnek járó elismerést.

Így fest a színésznő bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Halle Berry bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük