Heidi Klum 48 évesen falatnyi bikiniben sütkérezett a napon: igazi bombázó volt az olasz nyaraláson

Heidi Klum és férje Capri szigetén egy luxusjachton élvezik a nyarat.

Heidi Klum bikiniben 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Heidi Klum mindössze 18 éves volt, amikor a Petra magazin által indított Model 92 nevű szépségversenyen reklámarcnak választották. Az akkor középiskolás lány nem fűzött nagy reményeket a megmérettetéshez, az mégis megpecsételte a sorsát. Ma a ’90-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb manökenjeként gondolunk rá.

Heidi Klum bikinis fotói

Modellkarrierje során szinte nem volt olyan divatmárka, ami ne kérte volna fel közös munkára, emellett ő volt a Vicotria’s Secret egyik angyala. A 48 éves sztár manapság üzletasszonyként és műsorvezetőként dolgozik, olyan produkciók producere és háziasszonya, mint az America's Got Talent: The Champions vagy a Making the Cut című reality show. Az Instagramon is rendkívül népszerű. 8,3 milliós nagyságrendű követőtáborának pedig volt mit lájkolnia az elmúlt hetekben, hiszen kedvencük és férje, Tom Kaulitz Olaszországban nyaralnak éppen, ahonnan ámulatba ejtő fotókat posztolnak. Bár Capri szigetének látképe is sokakat lenyűgözött, Klum bikinis képei a legnépszerűbbek.

Csütörtökön például falatnyi, rózsaszín kétrészesben pózolt egy luxusjacht fedélzetén, a felvételeket pár óra alatt több ezren kedvelték az oldalán. Munkájából adódóan mindig nagyon odafigyelt arra, hogy egészségesen étkezzen, ugyanakkor nem híve az önsanyargatásnak. Az évek során olyan étrendet alakított ki, amellyel nem kell nélkülöznie a finom falatokat, de meg tudja őrizni karcsú vonalait. Természetesen a sportolást sem hanyagolja el, 2009 óta a sztáredző, David Kirsch segítségével tartja fitten magát. A szakember edzésprogramja olyan saját testsúlyos gyakorlatokat foglal magába, mint a kitörés, a húzódzkodás vagy a fekvőtámasz. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szenzációsan nézett ki bikiniben Heidi Klum az olasz nyaraláson.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük