Így zajlott a királynő, Harry és Meghan titkos találkozója: Erzsébet hatalmas gesztust tett
Harry és Meghan európai útjuk során titokban találkoztak Erzsébet királynővel.

harry-meghan-királynő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2020 óta először tartózkodtak együtt Európában. Az április 16-án kezdődött Invictus Games nevű rendezvénysorozat miatt hagyták el Amerikát. A sporteseménynek, amelyet 2014-ben Harry hozott létre, idén Hága ad otthont.

Bár Meghan már vissza is repült az államokba gyermekeikhez, ez volt az eddigi leghosszabb idő, amelyet nélkülük töltött, és már nagyon hiányozott neki Archie és Lilibeth, mielőtt hazatért még számos eseményen részt vett, beleértve egy titkos találkozót Erzsébet királynővel.

Harry és Meghan találkozása a királynővel

Harry a BBC-nek mesélt a múlt heti rövid találkájukról: mielőtt megérkeztek volna Hollandiába, tiszteletüket tették a Windsori kastélyban egy 15 perces beszélgetés erejéig, amely során Harry és Vilmos apja, Károly is jelen volt. 

erzsébet
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A sussexi herceg beszámolója szerint szívélyesen fogadták őket a palotában, elárulta, jó volt újra látnia a nagymamáját, aki örömmel vett volna részt az Invictus Gamesen, ha tudott volna. Harry és Meghan gyermekeiről is szó esett. A királynő a 2019 májusában született Archie-t két éve látta utoljára, míg Lilibethtel, aki tavaly júniusban jött a világra, sohasem találkozott. 

A szülők állítólag megígérték neki, hamarosan együtt lehet az unokáival egy újabb titkos találkozó keretein belül. A királynő is hatalmas gesztust tett Harry és Meghan felé, meghívta őket az uralkodása 70. évét ünneplő platinajubileumra, hogy ők is ott álljanak a család többi tagjával a Buckingham-palota erkélyén.

meghanék
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Mivel Harry és Meghan 2020-ban feladták rangjukat, mint a brit királyi család magas rangú tagjai, így a júliusban tartott ünnepségen sem lesz kiemelkedő szerepük, ám a szakértők úgy tartják, a meghívás egyfajta olajágként szolgált a királynő részéről, hogy rendezzék a kapcsolatukat a famíliával. A Daily Mail szerint a palotában már most sokan aggódnak az esemény miatt, hiszen nagyon fontos, hogy Sussex hercege és hercegnéje ne vonja el a figyelmet a királynőről. 

Meghan hercegné hófehér miniruhában

Meghan hercegné hatalmas feltűnést keltett az Invictus Games nevű verseny második napján Hágában: egy hófehér miniruhában mosolygott a kameráknak.

Ezt is szeretjük