Harry és Meghan házasságában nincs minden rendben? A királyi család szakértője nem finomkodott
Meghan hercegné és Harry herceg házasságáról nyilatkozott a királyi család egyik életrajzírója.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg párosa megosztja az embereket, sokaknak szimpatikus, hogy a saját útjukat járják, és ki mertek lépni egy olyan rendszerből, amelyben nem érezték jól magukat. Mások azonban úgy vélik, hogy a sussexiek túl messzire mentek, amikor bejelentették, hogy szakítanak a királyi családdal, és Amerikában kezdenek új életet, hiszen nekik nem is volt más dolguk, csak az, hogy szolgálják Erzsébet királynőt, és képviseljék a koronát.

A kapcsolatuk dinamikája úgyszintén többek fantáziáját izgatja, Jesus Enrique Rosas testbeszédszakértő rendszeresen gyártja róluk a videókat a YouTube-ra, amelyekben kielemzi, Meghan milyen módszerekkel manipulálja a férjét, de nem ő az egyetlen, aki bírálja őket. Duncan Larcombe, a brit királyi család egyik életrajzírója úgy véli, nincs minden rendben Harry házasságával, erről a Closer Weekly magazinnak nyilatkozott.

Meghan hercegné és Harry herceg házassága

Duncan Larcombe már külön könyvet is írt Harry hercegről, emellett több hivatalos turnéjára elkísérte őt, így jobban rálát az előkelőség életére, mint egy egyszerű, laikus ember. A férfi a lapnak elmondta, tart attól, hogy valójában a házasságuk messze nem olyan idilli, ahogy ők azt a külvilág felé kommunikálják, el is árulta, miért gondolja ezt így.

GettyImages-1154660705
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Ahogy hallottam, Harry sok olyan embert kizárt az életéből, akik valaha is szerették. Ide tartozik a családja, a régi iskolai barátai, és még sorolhatnánk. Azt hiszem, a nem jól alakuló kapcsolatok egyik legnagyobb jele az, hogy az egyik vagy mindkettő fél nagyon elszigetelődik a barátoktól, a családtól és azoktól, akik szerették őket, vagy akikkel együtt nőttek fel. Ez történt Harryvel, amióta Meghannal van. Ez aggasztó, mivel most jobban elszigetelődött, mint valaha, ami azt mutatja, hogy a dolgok nem mennek jól - magyarázta.

Elmondta, a herceg utóbbi húzásai is gyanúsak, például pár hete részt vett egy rodeóbajnokságon Texasban, ami azért volt érdekes dolog tőle, ugyanis Meghan hatalmas állatvédő hírében áll. Nem támogatja az olyan emberi cselekedeteket, amelyekkel kihasználják vagy bántják az állatokat. A Super Bowl-döntő meccsén pedig nem Meghannal, hanem Eugénia hercegnővel jelent meg.

- Harry legutóbbi megjelenése a texasi rodeón teljesen bizarr volt, mintha az amerikai kultúrában próbálna elmerülni. Különösen bizarr volt, mivel egyértelműen szembemegy Meghan állatok jogaival kapcsolatos véleményével. Zavarba ejtő volt az is, hogy Meghan nem volt vele ott a Super Bowlon.

GettyImages-1235516704
Fotó: NDZ/Star Max / Getty Images Hungary

Az utóbbi években Harry komoly konfliktusba került édesapjával, Károly herceggel, illetve bátyjával, Vilmos herceggel is, akivel régen elválaszthatatlanok voltak. A sajtóban több régi jó barátja is szóba került, hogy már nincsenek jóban, mióta Meghan bekerült a képbe, erre kiváló példa Tom Inskip esete, aki Vilmoshoz hasonlóan szintén azt tanácsolta Harrynek, hogy ne vegye el a színésznőt, mert szerinte nem illenek össze.

Larcombe az interjúban azt is kifejtette, hogy a herceg idővel biztosan megbánja, hogy nem töltött elég időt szeretteivel. Ráadásul Erzsébet királynő még nem is találkozott személyesen a kislányával, Lilibet Dianával, aki idén júniusban lesz egyéves. Emellett Archie-val sem töltött el túl sok időt, hiszen 2019 novemberében utaztak el Meghanék Kanadába, azóta a kisfiú nem tért vissza Angliába. Archie csupán féléves volt akkor, idén májusban viszont már a harmadik születésnapját ünnepelheti.

Meghan hercegné legdögösebb fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné legszexibb pillanatait.

Ezt is szeretjük