Ámulunk Katalin hercegné smaragdzöld estélyi ruháján: a királynő gyémántjait viselte hozzá
Katalin hercegné csodálatosan nézett ki a smaragdzöld estélyiben.

GettyImages-1239452983
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg még a múlt hétvégén utaztak a Karib-térségbe, hogy királyi feladataikat ellássák Erzsébet királynő uralkodásának hetvenedik évfordulója alkalmából. Először Belize-ben jártak, majd a nyolcnapos turnéjuk negyedik napján Jamaicába utaztak.

Katalin hercegné smaragdzöld estélyiben

Ez a turné igazi aranybánya azoknak, akik imádják Cambridge hercegnéjének stílusát, ugyanis az elmúlt napokban több sikkes és elegáns ruhában láthattuk őt. Tegnap este a hercegi pár tiszteletére egy állami vacsorát szerveztek Kingstonban, ahol az ország vezetőivel találkoztak. Vilmos herceg egy hétperces beszédet mondott, amelyben sajnálatát fejezte ki a rabszolgaság miatt.

Jamaica még 1707-ben lett a Brit Birodalom gyarmata, némi idő elteltével az ország a nemzetközi rabszolga-kereskedelem egyik fontos központjává vált, a brit kereskedők akkoriban hatalmas vagyonra tettek szert ezáltal. Bár 1833-ban eltörölték ott a rabszolgaságot, a jamaicaiak számára mégis egy mély generációs fájdalmat jelent ez a sötét időszak.

A protokollszabályok szerint egy vacsorán az előkelőségek női tagjai estélyibe bújnak, természetesen Katalin ennek eleget is tett. Egyik kedvenc brit tervezője, Jenny Packham smaragdzöld tüllruháját öltötte magára, ami fantasztikusan állt neki. Hozzá különleges gyémánt ékszereket viselt, ugyanis ezeket a kiegészítőket Erzsébet királynő adta kölcsön neki.

Képes összeállításunkban nemcsak Katalin smaragdzöld estélyijét csodálhatod meg, hanem azokat a kreációkat is, amelyeket az elmúlt két napban Jamaicában viselt.

Ezt is szeretjük