Meghan hercegné volt férje ezt a nőt vette feleségül válásuk után: Tracey szépséges, szőke nő

Tracey Kurland már két csodálatos kislánnyal ajándékozta meg férjét, teljes a boldogságuk.

trevor-és-meghan-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan Markle elvált, amerikai színésznőként jött össze 2016-ban Harry herceggel, akivel egy vakrandin találkozott először. Szerelem volt első látásra. Egy évvel később jelentették be az eljegyzésüket, 2018-ban összeházasodtak, 2019-ben pedig megszületett első gyermekük, Archie Harrison.

A sajtó azonban folyamatosan zaklatta őket, különösen az újdonsült hercegnére szálltak rá. A pár ekkor úgy döntött, szakít a királyi családdal és az Egyesült Államokban telepszik le. Kislányuk, Lilibet Diana már itt született 2021-ben. 

Trevor Engelson felesége, Tracey

Meghan hercegné élete már a Harry herceggel való megismerkedése előtt is bővelkedett a fordulatokban. Mindössze 23 éves volt, amikor randizgatni kezdett a nála öt évvel idősebb filmproducerrel, Trevor Engelsonnal. 

Kapcsolatuk hetedik évében, 2011-ben házasodtak össze egy fényűző ceremónia keretein belül Jamaicában. 2013-ban váltak el, állítólag azért, mert a munkáik miatt egy ideje már távkapcsolatban éltek, elhidegültek egymástól. 

Trevor Engelsonról és Meghan Markle-ről 2011-ben, egy hónappal az esküvőjük után készült ez a kép.
Trevor Engelsonról és Meghan Markle-ről 2011-ben, egy hónappal az esküvőjük után készült ez a kép.
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

A válás után közvetlenül Meghan Markle egy Cory Vitello nevű menő vendéglőssel randizott, akivel 2016-ban szakított, Trevor Engelson pedig egy másik színésznővel, a New York igazi feleségei című sorozat sztárjával, Bethenny Frankellel jött össze. Ám ez a kapcsolat sem bizonyult tartósnak. 

Engelson végül éppen 2017 novemberében, Meghan Markle és Harry herceg eljegyzésének idején találkozott először második feleségével, Tracey Kurlanddal. A gyönyörű, szőke bombázó, aki még a hercegnénél is öt évvel fiatalabb, azonnal rabul ejtette a szívét. 

Tracey Kurland magasan képzett, okos nő, aki rendkívül talpraesett és sokoldalú. Annak ellenére, hogy dúsgazdag édesapja korai halála miatt 2021-ben 281 millió dollárt örökölt, a mai napig a szakmájában dolgozik, dietetikusként keresi a kenyerét. 

Trevor Engelson és a gyönyörű Tracey Kurland 2018-ban, nem sokkal az eljegyzésük után.
Trevor Engelson és a gyönyörű Tracey Kurland 2018-ban, nem sokkal az eljegyzésük után.
Fotó: Charley Gallay / Getty Images Hungary

Trevor Engelson 2019-ben vette feleségül szerelmét, öt nappal azután, hogy exfelesége életet adott Archie Harrisonnak. Az esküvő állítólag visszafogott és bensőséges volt, a meghittség sokkal fontosabb volt a pár számára, mint a nagyzolás és a luxus. 

– A menyasszony és a vőlegény nagyon szerelmesnek és boldognak tűnt együtt. Az egész esemény annyira róluk szólt! – nyilatkozta akkoriban egy vendég név nélkül a Daily Mail magazinnak a lagziról.

Első gyermekük, egy kislány 2020 augusztusában jött a világra, és a Ford Grace Engelson nevet kapta. Alig egy évvel később érkezett a húga, 2021 novemberében megszületett Sienna Lee Engelson is. 

Így nézett ki Katalin hercegné 16 évvel ezelőtt

Katalin hercegnét a 2000-es évek első felében ismerte meg a világ, persze, akkor még Kate Middletonként emlegették őt, hiszen akkoriban még csak Vilmos herceg barátnője volt. Miután kiderült, hogy a világ egyik legkapósabb agglegényének ő a kedvese, egyre sűrűbben foglalkoztak vele a lapok.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük