Meghan fehér miniruhában tért vissza Európába: Harry herceggel Hollandiába látogattak
Meghan gyönyörű volt, amikor csatlakozott Harryhez Hollandiában az Invictus Games rendezvénysorozaton.

harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné is részt vesz férje oldalán az Invictus Games elnevezésű sporteseményen, amely 2022. április 16-ától 22-éig tart. 

A rendezvénysorozatot Harry herceg alapította 2014-ben sérült katonák és veteránok számára, akik többek között olyan versenyszámokban vehetnek részt, mint a kerekesszékes rögbi és kosárlabda, paralimpiai atlétika vagy a vezetési verseny.

Meghan hercegné fehér ruhában

Számos nagyváros adott otthont a játékoknak az elmúlt években: Londonban, Orlandóban is megrendezték, idén pedig Hollandia harmadik legnagyobb városa, Hága a helyszín. Meghan hatalmas feltűnést keltett a verseny második napján, vasárnap: egy hófehér miniruhában mosolygott a kameráknak.

1
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A rövid fazonú, nyakánál díszített darabot a Valentino divatház álmodta meg. A hercegné vörös rúzzsal törte meg a letisztult összhatást, amitől az egész szett még nőiesebbé vált. 

A rajongók imádták, hogy a mostanában megszokott visszafogottság helyett merészebb szerelésben láthatták. Sokan úgy vélik, ezzel stílusban visszatért azokhoz az időkhöz, amikor még nem a királyi család tagjaként, hanem hollywoodi színésznőként ismertük.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem ez volt az egyetlen összeállítása idáig, ami tarolt. A pénteki megérkezésük alkalmából tartott fogadáson szintén gyönyörűen festett. Tetőtől talpig hófehérbe borult: egy blézerszettben jelent meg, ami egyszerre volt sikkes és elegáns. A szemfülesebbek azt is kiszúrhatták, hogy párat a kiegészítői közül nem most viselt először.

meghan 2
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Azt a Cartier fülbevalót választotta, amelyet Harry herceg ajándékozott neki, és utoljára az esküvőjük napján láthattuk rajta. Illetve a cipője is a nászukhoz kapcsolódik. Ugyanaz a magas sarkú volt rajta, mint amit a ceremónia utáni fogadáson vett fel.

Meghan kivágott, piros estélyiben

Meghan hercegné élete egyik leggyönyörűbb estélyi ruháját viselte 2021 novemberében. A kivágott kreációt Carolina Herrera divattervező álmodta meg. A piros darab nagyon jól állt Meghanon, azonban ha még mindig a királyi család hivatalos dolgozója lenne, ez a ruha már túl kihívónak számítana, ugyanis nemcsak a dekoltázsa volt kivágott, hanem a háta egy része és a vállai is szinte fedetlenek maradtak. 

Ezt is szeretjük