Katalin hercegné sosem felejti el, Meghan hogyan bánt vele: a királyi szakértő árulta el
Katalin és Meghan viszonyának nem tett jót a tavalyi botrányos Oprah-interjú.

katalin-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már egy év telt el azóta, hogy Harry herceg és Meghan hercegné exkluzív interjút adott Oprah Winfrey-nek. A házaspár több kritikát is megfogalmazott a királyi családról, a kemény szavaik pedig rendesen felkavarták az állóvizet.

Heteken keresztül az ő kijelentéseikkel volt tele a világsajtó, több családtag számára volt fájdalmas az interjú. Közéjük tartozott Katalin hercegné is, akiről Meghan azt állította, hogy megríkatta őt az esküvője előtt, ennek ellenére a brit sajtóban mégis fordítva közölték a történetet, azaz Vilmos herceg feleségénél törött el a mécses. Ingrid Seward, a királyi család életrajzírója és a Majesty Magazine főszerkesztője a Daily Mirrornak fejtette ki, hogy szerinte Katalin sosem fogja az Oprah-interjút elfelejteni.

Katalin és Meghan viszonya

Ingrid Seward szerint Harry herceg és Meghan hercegné is nagy eséllyel részt vesz a királynő jubileumi ünnepségén, így a házaspár újra találkozhat a családtagokkal, köztük Katalin hercegnével is. A brit lap megkérdezte a szakértőt, szerinte Vilmos felesége hogyan fog viselkedni majd sógornőjével.

GettyImages-1129881970
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Cambridge hercegnéje szívélyesen fogadja Meghant majd. Biztosan lefotózzák őket, miközben puszit adnak egymásnak vagy ölelkeznek. Muszáj megtennie, ez a munkája része - fogalmazta.

A szakértő szerint Katalin a legbelső érzéseit nem mutathatja ki.

- Azonban Katalin nem fogja elfelejteni, hogyan bánt vele Meghan. Azonban tudja, hogy nincs értelme tovább húzni a viszályukat, amire megvan a lehetőségük, hogy azt helyrehozzák. 

A királyi család tagjai nem nyilatkozhatnak a magánéletükről, kivéve különleges alkalmakkor, például amikor bejelentik az eljegyzésüket. Amikor Harry és Meghan megcsinálták az Oprah-interjút, akkor már hivatalosan visszavonultak a betöltött szerepkörükből, ettől függetlenül váratlanul érte a családot, hogy ennyire nyíltan panaszkodtak róluk Oprah-nak. Bár az interjú alatt Harry felesége kifejtette, hogy Katalin bocsánatot kért tőle egy csokor virággal, miután megríkatta, és elmondta, jó embernek tartja, ettől függetlenül Vilmos nejének rosszul esett, hogy ország-világ előtt tálalt ki Meghan egy régi konfliktusukról. 

GettyImages-1086574390
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Úgy véli, a jubileumi ünnepség lehetőséget ad arra, hogy tisztázzák félreértéseiket, és tiszta lappal lépjenek tovább a régi sérelmeiken. Sőt, nagy eséllyel Katalin lesz az, aki közelebb hozhatja újra Vilmos herceget és Harry herceget, akiknek szintén nem túl rózsás egyelőre a testvéri viszonyuk.

Katalin hercegné legszebb ruhái a tavalyi évben

Katalin hercegné 2021-ben is okozott pár emlékezetes pillanatot a divat rajongói számára.

Ezt is szeretjük