Vilmos herceg elszólta magát Katalin hercegnéről: ilyen szép dolgot mondott róla
Ritka pillanat, amikor Vilmos herceg a feleségéről beszél.

GettyImages-1233119574
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné a brit királyi család legnépszerűbb tagjai közé tartoznak, a hercegi párt imádják a rajongók, akik úgy vélik, hogy egy szép napon méltó módon válnak királlyá és királynévé. 

A legtöbb alkalommal együtt képviselik a családot, ám előfordul, hogy külön vállalnak királyi feladatokat. A héten Walesben jártak, ugyanis március 1-jén ünnepelték az ottaniak a védőszentjük, Szent Dávid napját. A rajongókkal is találkoztak, akiknek Vilmos egy nagyon szép dolgot árult el Katalinról, írta meg a The Sun.

Vilmos herceg ilyen szép dolgot mondott Katalin hercegnéről

Cambridge hercege és hercegnéje a kora reggelt egy farmon kezdték, utána az Abergavenny Market felé vették az irányt, a népszerű piac előtt rengetegen várták már őket. Mindketten beszélgetésbe elegyedtek a várakozókkal, ekkor szólta el magát a trónörökös a feleségéről.

GettyImages-1374902584
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

- Katalinnak van a leghidegebb keze, de úgy tartja a mondás, hogy akinek hideg a keze, ő melegszívű - fogalmazta, utalva rá, hogy a felesége mennyire kedves és jószívű ember.

Ritkaságnak számít, ha a királyi család tagjai ilyen apróságokat elárulnak egymásról, ugyanis a protokoll tiltja, hogy a magánéletükkel kapcsolatban interjút adjanak. Kivételt élveznek ezalól az olyan fontos pillanatok, mint például az eljegyzés. Amikor Vilmos herceg bejelentette, hogy eljegyezte Katalint 2010-ben, közösen adtak interjút a kapcsolatukról.

GettyImages-1375325508
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

A 2001-ben ismerkedtek meg a St. Andrews-i Egyetemen Skóciában, először csak barátok lettek, ám 2002 márciusában rendeztek egy jótékonysági divateseményt az oktatási intézményben, amelyen Katalin is fellépett egy nagyon dögös ruhában. Vilmos egyből más szemmel nézett rá, már aznap el is csattant az első csók köztük. Ezután elválaszthatatlanok lettek.

Kapcsolatuk több hullámvölgyet átélt: 2004-ben a herceg Görögországban nyaralt, ahol egy jachton több csinos lánnyal mutatkozott, érthető módon Katalinnak ez rosszul esett, így akkor volt köztük egy rövidebb mosolyszünet.

2007 áprilisában Vilmos telefonon szakított szerelmével, ám tíz és fél hét különlét után újra összejöttek egymással. 2007 augusztusában már a Seychelle-szigeteken nyaraltak együtt, végül 2010-ben, Kenyában kérte meg Vilmos választottja kezét, aki természetesen igent mondott. Az esküvőjüket 2011 áprilisában tartották meg, így idén már a 11. házassági évfordulójukat ünnepelhetik. Három gyermeket nevelnek, György herceg 2013. július 22-én, Charlotte hercegnő 2015. május 2-án, Lajos herceg 2018. április 23-án született.

Katalin hercegné legszebb ruhái 2021-ben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban kapták lencsevégre a hercegnét.

Ezt is szeretjük