Donatella Versacét fel sem ismerni ezeken a fotókon: így nézett ki a plasztika előtt

Elképesztően nézett ki a plasztikai beavatkozások előtt a divatikon, ma már rá sem ismerni.

Donatella Versace plasztika előtti fotón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donatella Versace nem csupán a világ egyik legismertebb divattervezője, de igazi üzletasszony is, aki a divatcég mögött áll. 

A 67 éves ikon extrém és káprázatos ruháival, illetve a plasztikai beavatkozásokkal hívja fel magára a figyelmet. Egyáltalán nem tagadja a beavatkozásokat, korábbi finom vonásaiból már szinte semmi sem maradt a műtétek után. 

Donatella Versace plasztika előtti fotón

Egyre kevésbé tudta elfogadni az öregedés első jeleit, így hamar a plasztikai műtétek és beavatkozások rabjává vált. Fiatal korában gyönyörű volt, sokak szerint ő volt a legszebb nő a divatiparban.

Az első, fekete-fehér fényképen természetes arccal láthatjuk az akkor modellkedő sztárt, arcvonásai finomak és szépek, ekkor még nyoma sem volt plasztikai beavatkozásoknak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A második fényképen testvére, Gianni Versace oldalán láthatjuk. Hosszú haja, karakteres arca és dögös megjelenése sokakat levett akkor a lábukról. Az orvosok szerint 2002-től kezdődtek a műtétek, amelyek hatására a divattervező arca mára teljesen felismerhetetlenné vált.

- 2002-től úgy tűnt számomra, hogy az arca egyre jobban megváltozott. A szája túlságosan is fel lett töltve, az arcán pedig látszódnak a feltöltések nyomai. Ezenkívül van egy arcplasztikai hege, amit látok közvetlenül a halántéka előtt, és észrevehető még egy finom lineáris heg is. Teljesen nyilvánvaló, hogy arcplasztikai műtéten esett át - nyilatkozta dr. David Rapaport a TheThings oldalnak 2022-ben.

Még 2010-ben a Love Magazinnak vallotta be, hogy egyáltalán nem a természetesség híve, és nem bánja a beavatkozásokat sem.

- Nem vagyok a természetes megjelenés híve. Azt sem tudom, milyen a természetes hajszínem például. Természetes? Mi a természetes? Mi az? Nem hiszek abban, hogy a nők teljesen természetesek. Számomra a természetes szónak inkább van köze a zöldségekhez, mint a szépséghez.

Olivia Newton-John lánya a plasztikái után

Olivia Newton-John, a Grease sztárja egy gyermeket nevelt fel, a 35 éves Chloe Lattanzi első házasságából született. A lánya élete nem volt olyan egyszerű, mert tinédzserként sokan bántották, emiatt komoly önértékelési problémái lettek, anorexiával küzdött, de az alkohollal és a droggal is meggyűlt a baja. Szerencsére egy életre leszámolt a démonjaival. A kevés önbizalma miatt döntött úgy, hogy kés alá fekszik.

Olivia Newton-John lánya már 18 évesen plasztikáztatott: így fest Chloe a beavatkozáok után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük