Dolly Parton a plasztikai műtétjei előtt: ritkán látott fotókat mutatunk az énekesnőről
Dolly Parton többször is kés alá feküdt élete során.

dolly-parton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dolly Parton a világ egyik legsikeresebb countryénekesnője, még kislány volt, amikor elkezdett énekelni, 1971-ben a Joshua volt az első olyan dala, amivel a slágerlisták első helyére került, olyan népszerű számokat alkotott, mint a 9 to 5, a Jolene vagy az I Will Always Love You. A 75 éves énekesnő az elmúlt években többször mondott igent különféle szépészeti beavatkozásokra, így többeknek a jelenlegi külseje ugrik be először, ha Partont kell elképzelniük maguk elé.

Dolly Parton így festett a plasztikai műtétjei előtt

A világsztárok közül többen döntenek úgy, hogy plasztikáztatják magukat, egyes hírességeken szemmel látható, hogy nem az anyatermészetnek köszönhetik a külsejüket, ettől függetlenül tagadják, hogy valaha is kés alá feküdtek volna, ám vannak olyan ismert emberek is, akik felvállalják a nyilvánosság előtt, hogy szépészeti beavatkozáson estek át. Dolly Parton az utóbbi csapatot erősíti.

- Igaz, hogy mesterségesen nézek ki, de hiszek abban, hogy ettől függetlenül ugyanolyan normális ember vagyok. A megjelenésem azon alapul, hogy egy vidéki lány milyen módon képzeli el magát ragyogó sztárként. Szerintem nem voltam egy természetes szépség, ezért próbáltam a lehető legtöbbet kihozni a helyzetemből - magyarázta a CBS Sunday Morning műsorában 2019-ben.

Az elmúlt évtizedek alatt megnagyobbította a melleit, felvarratta szemöldökét, az orrát és az állát csináltatta meg, emellett a szemhéjánál is végeztek korrekciós műtétet.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Dolly Parton, mielőtt kés alá feküdt volna.

Ezt is szeretjük