Olivia Newton-John lánya már 18 évesen plasztikáztatott: így fest Chloe a beavatkozáok után

Olivia Newton-John lánya sosem volt elégedett a külsejével tinédzserként.

olivia-newton-john-lánya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja egy gyermeket nevelt fel, a 35 éves Chloe Lattanzi első házasságából született. A lánya élete nem volt olyan egyszerű, mert tinédzserként sokan bántották, emiatt komoly önértékelési problémái lettek, anorexiával küzdött, de az alkohollal és a droggal is meggyűlt a baja. Szerencsére egy életre leszámolt a démonjaival. A kevés önbizalma miatt döntött úgy, hogy kés alá fekszik.

Olivia Newton-John lánya a plasztikái után

Szerintünk tinédzserként is nagyon helyes volt Chloe, ám ő egyáltalán nem gondolta magát annak, amikor a tükörbe nézett.

- Nehéz volt egy olyan ember árnyékában felnőni, aki annyira hihetetlen és tökéletes személyiség, én viszont messze vagyok ezektől a jelzőktől - idézte egy 2016-os interjúját a The Daily Mail.

18 évesen határozta el, hogy megműtteti a melleit, ám a legelső beavatkozást nagyon megbánta, mert úgy érezte, úgy fest, mintha megcsonkították volna, később újra kés alá feküdt a melleivel, amelyekkel ma már teljesen elégedett. 2015-ben kivetette az egyik bordáját, hogy még vékonyabb legyen. Alapból is vastagabb ajkai voltak, ám azokat is feltöltette, ezt a döntését végül megbánta, így azóta sem ment el semmilyen kezelésre a szájával. A járomcsontjánál is végeztek szépészeti beavatkozást.

A híres színésznő sosem akarta lebeszélni a gyermekét az operációkról, mert tisztában volt azzal, hogy Chloe nem érzi magát jól a bőrében. Nem mellesleg jogilag már nagykorúnak számított, amikor élete első műtétjét elvégezték rajta. Az embernek felnőttként megvan a joga, hogy azt csináljon a testével, amit szeretne, ezzel pedig Newton-John is egyetért, a színésznő kívülről és belülről is elfogadja a lányát, és pont úgy szereti, ahogy van, mindenben támogatja őt.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan nézett ki Chloe Lattanzi a beavatkozások előtt és után.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük