Donald Trump egyszer torka szakadtából ordított Melaniával a Fehér Házban: emiatt volt konfliktus köztük

Donald Trump nem hagyta szó nélkül a felesége hírhedt kabátja miatt kialakult botrányt.

Donald Trump és Melania Trump vitája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Fehér Ház egykori sajtótitkára, Stephanie Grisham könyvet írt I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House címmel. A kiadványban a Donald Trump elnöksége alatt megtapasztalt élményeiről rántotta le a leplet.

A Washington Post szemlézett az október 5-én megjelenő könyvből, amelyben az is kiderült, mi volt a reakciója Donaldnak, miután egy óriási botrány robbant ki Melania Trump "Engem aztán tényleg nem érdekel, hát téged?" feliratú kabátja miatt.

Donald Trump és Melania Trump vitája

Az egykori first lady még 2018 júniusában vette fel a zöld színű Zara kabátot, pont abban az időszakban történt ez, amikor az Egyesült Államokban napok óta tüntettek Trump családokat szétszakító migránstörvénye ellen. Melania pont a mexikói határ közelében, egy családjuktól elszakított gyerekeket elszállásoló táborban viselte a kérdéses darabot.

GettyImages-980585602
Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images Hungary

A képek láttán azonnal elkezdték szapulni a first ladyt az interneten, tiszteletlennek és kínosnak könyvelték el ezt a húzását. Azon a napon Stephanie Grisham is a first ladyvel tartott, miután visszatértek a Fehér Házba az útjukról, addigra már tele volt az internet a zöld kabátjával. Donald Trump be is hívatta feleségét az egyik személyzeti taggal az Ovális Irodába. Ez volt az első alkalom, hogy az egykori elnök a személyzet előtt osztotta ki ordítva Melaniát.

- Mégis mi a f**zt gondoltatok, amikor ezt csináltátok? - kérdezte feleségétől.

Donald annak érdekében, hogy javítson a rossz helyzetükön, azzal a megoldással állt elő, hogy a Twitterére kiírta, felesége valójában a Fake News Médiának, azaz az álhíreket közlő sajtó munkatársainak akart ezzel üzenni. A volt elnök az általa kevésbé preferált hírgyártókat illette rendszeresen ezzel a jelzővel.

GettyImages-1277465341
Fotó: Win McNamee / Getty Images Hungary

Grisham botránykönyvének nem örült egyáltalán a Trump házaspár, a Washington Post a házaspár sajtósát is felkereste, hogy reagáljanak valamit, erre ez volt a hivatalos válaszuk.

- A könyvvel próbálja helyrehozni a helyzetét a gyenge sajtótitkári teljesítmény, a sikertelen személyes kapcsolatok és a Fehér Ház szakszerűtlen viselkedése után. A félreértés és az árulás révén igyekszik relevanciát és pénzt szerezni Trump asszony rovására.

Melania Trump legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak szerintünk Melania Trump legszebb szettjei, amiket az Egyesült Államok first ladyjeként viselhetett.

Melania Trump tűzpiros estélyiben hercegnőként tündökölt: first ladyként ezek voltak a legszebb ruhái

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük