Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
Melania Trump élete sokkal csendesebbé vált.

melania-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután 2020 novemberében kiderült, hogy Joe Biden lesz az Amerikai Egyesült Államok új elnöke, Donald és Melania Trump életében megkezdődött a nagy visszaszámlálás, hiszen 2021 januárjában el kellett hagyniuk a Fehér Házat, ami négy évig az otthonuk volt.

Bár a protokoll úgy szól, hogy a leköszönő elnök és first lady is részt vesz az újonnan megválasztott vezető beiktatásán, Trumpék végül ezt kihagyták, a január 20-ai ünnepségen már a floridai Mar-a-Lago birtokukon voltak. Melania azóta meg sem jelent a nyilvánosság előtt, mióta elhagyták a Fehér Házat, a Twitterét azonban rendszeresen használja, fia, Barron 15. születésnapja alkalmából lufis fotót posztolt például. A People magazin kíváncsi volt arra, hogyan éli az egykori first lady az életét, bennfentesekkel és életrajzírókkal is beszélgettek.

Ilyen most Melania Trump élete

A lap úgy tudja, hogy akár még hónapok telhetnek el, mire Melania Trump újra visszatér a nagy nyilvánosság elé, ezzel szemben férje, Donald Trump január 20-a óta interjút adott a Fox Newsnak, emellett februárban beszédet mondott egy politikai konferencián is. A volt modellnek first ladyként rengeteg feladatot kellett teljesítenie, egyik legnagyobb projektje a Be Best azoknak a gyerekeknek nyújtott segítséget, akik iskolai zaklatások áldozataivá váltak. Az újságírók minden lépéséről beszámoltak, ez szinte teljesen megszűnt, és az élete 90 fokos fordulatot vett. Elcsendesült minden körülötte, jelenleg a családja és 15 éves fia, Barron az első.

GettyImages-1019716802
Fotó: SOPA Images / Getty Images Hungary

- Mrs. Trump élvezi az életet Mar-a-Lagóban. Az anyaságra koncentrál, és a családját helyezte előtérbe, miközben különböző projekteken dolgozik, amelyek véglegesítése időbe telik - nyilatkozta a szóvivője.

A Palm Beach-i források elmondták, hogy az elmúlt hetekben szinte alig látták Melaniát, ha találkoztak is vele, mindig úgy viselkedett, aki nem túl boldog, és kicsit megkeseredettnek tűnt, nos, ez az állítás Trumpék szóvivőjének mondatával egyáltalán nincs szinkronban. Más, floridai bennfentesek szerint sok időt tölt a szüleivel, emellett rendszeresen igénybe veszi a helyi gyógyfürdő szolgáltatásait is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Életrajzírói, Kate Bennett, Kate Andersen Brower, Nina Burleigh és Mary Jordan egyöntetűen elmondták Melaniáról, hogy valójában egy éles eszű és erős karakter, pontosan tudja, mit akar az élettől, emellett férjével is erős köteléket alakított ki annak ellenére, hogy a nyilvánosság előtt sokszor úgy tűnt, ki nem állhatja Donaldot.

- Nagyon különböző emberek, Melania csendes, addig Donald sokat beszél, a megjelenésük és az életkoruk sem ugyanaz, azonban vannak közös pontjaik is. Mind a ketten hisznek abban, hogy a Trump család ismét szárnyalni fog - nyilatkozta Mary Jordan.

GettyImages-632251932
Fotó: Aaron P. Bernstein / Getty Images Hungary

A szlovén származású feleség mindig is kevés emberrel tartotta a kapcsolatot, szülei és testvére, Ines, stylistja, Hervé Pierre, illetve tervezője, Rachel Roy voltak a legnagyobb bizalmasai addig, amíg Trumpék voltak hatalmon, férje azonban rengeteg emberrel tartotta a kapcsolatot. Jelenleg mind a ketten csak azokat látják szívesen Mar-a-Lagón, akik tényleg kedvelik őket.

Melania Trump legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban tündökölt Melania Trump, amíg ő volt az Egyesült Államok first ladyje.

Ezt is szeretjük