Fotókon Donald és Melania Trump Palm Beach-i rezidenciája: csodaszép kilátás nyílik az óceánra

Donald Trump Palm Beach-i rezidenciájáért 49 millió dollárt kér.

Donald Trump Palm Beach-i otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donald Trump számos ingatlan tulajdonosa az Amerikai Egyesült Államokban, gondoljunk a legendás Trump Towerre, ami New Yorkban található, de a floridai Mar-a-Lago birtok is az ő tulajdonában van, utóbbi helyen még az elnöksége alatt is rengeteg időt töltött. A The New York Post megírta, hogy az egyik Palm Beach-i rezidenciáját eladásra bocsátotta.

Donald Trump Palm Beach-i rezidenciája

A 971 négyzetméteres ház Palm Beachen található, nem messze a legendás floridai birtokától, így aki 49 millió dollárt, azaz 15 milliárd forintot kifizet az ingatlanért, a Mar-a-Lago klub tagjává válik automatikusan. A kétemeletes házat még 1956-ban építették, 2018-ban került Trumpék tulajdonába. Nyolc hálót és ugyanennyi fürdőszobát alakítottak ki benne, nagyon tágas, emellett ízlésesen rendezték be. Az óceán partjától sincs messze, így a kilátás is lenyűgöző.

Képes összeállításunkban te is beleshetsz Donald Trump Palm Beach-i ingatlanjába.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük