Diana hercegnő ezért akart Amerikába költözni a fiaival: hollywoodi karrierre is vágyott
Diana hercegnő komoly, filmes terveket dédelgetett.

GettyImages-181209461
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap volt 24 éve, hogy Diana hercegnő életét vesztette Párizsban egy súlyos autóbaleset következtében. A halála a mai napig foglalkoztatja a rajongókat, számtalan összeesküvés és teória született ezzel kapcsolatban.

Nagyon fiatal volt még, csupán 36 éves, annyi minden előtte állt még, több komoly tervet is szövögetett, amiket sajnos sosem tudott megvalósítani, erről Stewart Pearce beosztottja számolt be exkluzívan a The Daily Mail lapnak.

Diana hercegnő Amerikában kezdett volna új életet

Stewart Pearce a hercegnő halála után 24 évvel törte meg a csendet. A férfi 1995-től kezdett együtt dolgozni vele, egyfajta coach szerepét töltötte be, olyan tanácsokat adott a hercegnőnek, amelyeknek köszönhetően még magabiztosabban állt ki a nyilvánosság elé. Nemcsak a viselkedésével, hanem a hanglejtésével kapcsolatban is adott különféle tippeket. Az évek alatt egyre jobb viszonyban lettek, és Pearce Diana egyik bizalmasává vált. A férfinak elmondta, Amerikában szeretne új életet kezdeni, a fiait is vinné magával természetesen, emellett azt tervezte, hogy a filmiparban is karriert épít, azonban nem színésznőként képzelte el magát.

Diana Amerikába vitte volna a fiait.
Diana Amerikába vitte volna a fiait.
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

- A felkérések miatt számos nagy projekt kavargott a tudatában. Az egyik legfontosabb ajánlat, amit meg akart valósítani, az az volt, hogy dokumentumfilmeket gyártasson három jótékonysági ügyről, amikből végül nagy mozis produkciók lettek volna. Sok időt szeretett volna Hollywoodban tölteni. Diana kezdte felfedezni a kreatív erejét - magyarázta.

Hollywoodi vezetőkkel és ügynökökkel konzultált a filmkészítési ambícióiról. A legkiválóbb szakemberekkel vette körül magát.

- Tudom, hogy bárki is dolgozott volna vele, kiváló színvonalú, díjnyertes filmeket alkottak volna. Kétségkívül. Mindannyian tele voltak kreativitással.

GettyImages-51581143
Fotó: Patrick Riviere / Getty Images Hungary

Úgy véli, Diana jó kommunikációs készsége volt a kulcs, hogy így kijött a filmes mogulokkal, a brit David Puttman is a barátja volt, azt tervezték, hogy 1997 őszén összeülnek, és tárgyalnak a mozis terveiről, de sajnos ez a találkozó már nem valósult meg. Stewart Pearce utoljára a tragédia előtt két nappal találkozott a hercegnővel, így sok mindennel képben volt. Azokat a híreszteléseket, amik arról szóltak, hogy a hercegnő terhes, és házasságra készül Dodi Fayed filmproducerrel, cáfolta. A '90-es évek közepén Kevin Costner is felkereste Dianát, hogy együtt készítsék el a Több mint testőr folytatását, de Pearce ezzel kapcsolatban megjegyezte, a hercegnőnek sosem voltak színésznői ambíciói.

Volt inasa, Paul Burrell 2007-ben az ABC Newsnak adott interjúban számolt be arról, hogy Lady D Malibuban szeretett volna házat venni, természetesen a fiúkat, Vilmost és Harryt is magával vitte volna.

- Azt mondta nekem: „Ez lesz az új életünk, hát nem lesz nagyszerű? Gondoljunk csak a fiúk életmódjára, senki sem ítélkezik itt Amerikában, nincs osztályrendszer."

Diana hercegnő legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban csokorba szedtük, melyek voltak a hercegnő legkihívóbb szettjei.

Ezt is szeretjük