Meghan ezzel a húzásával tett keresztbe Kamilla hercegnének: Károly felesége dühös is lett rá

Meghan és Kamilla viszonya 2020 tavaszán romlott meg.

meghan kamilla cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mielőtt Meghan hercegné és Harry herceg az Egyesült Államokban kezdtek volna új életet 2020 tavaszán, az év márciusában az utolsó hivatalos feladataikat elvégezték Angliában, majd áprilistól hivatalosan is új fejezet indult az életükben.

Abban a hónapban kifejezetten nagy volt a feszültség a családban, Károly például szóba sem állt a fiával és menyével, de Vilmos és Katalin is mérgesek voltak rájuk. Kamilla hercegné elsősorban Meghanra volt dühös, ugyanis Harry felesége csúnyán keresztbe tett neki, írta meg a Daily Express.

Meghan hercegné és Kamilla hercegné konfliktusa

A királyi családban mindenkinek megvan a maga feladata, amiről az Instagram-oldalukon is beszámolnak általában. Van olyan időszak, amikor egy héten több családtagnak is hivatalos jelenése van. Ilyenkor általában megbeszélik, ki mikor számol be a munkájáról, nehogy a másiktól ellopja a show-t. Kamilla és Meghan között is történt egy ilyen megállapodás, ám Sussex hercegnéje végül megszegte ezt. Tavaly március 6-án az alábbi posztot tette közzé az Instagramon. 

Ebben azt közölte, hogy március 5-én meglátogatta a londoni Nemzeti Színházat, ahol Nubiya Brandon hologramos előadását tekintette meg.

- A virtuális valóság ezen módszerének célja az, hogy lehetővé tegye számunkra, hogy jobban kapcsolatba lépjünk, és empátiával éljünk egymással emberként fajtól, kortól vagy nemzetiségtől függetlenül - fogalmazta a hercegné a posztban.

Ezzel szemben március 6-án Kamilla hercegné részt vett a Women of the World Fesztiválon, ahol a családon belüli erőszak ellen szólalt fel. Még aznap kitettek a beszédéről egy részletet a Clarence House Instagram-oldalára. Ám ezen a napon a sajtó képviselői Meghan színházi látogatását részesítették előnyben, így a cornwalli hercegné beszéde lényegében teljesen eltörpült mellette. Lényegében ez okozta a konfliktusukat.

- Természetesen tudták, hogy Harry és Meghan azon a héten hivatalos látogatásokat tettek, néhányat privátban, de mindenki egyetértett abban, hogy Kamilla beszédének kell elsőbbséget élveznie. Sajnos néhány embernek más elképzelései voltak - fogalmazta a királyi család bennfentese.

Kamilla érthető módon nagyon mérges lett Meghanra, hiszen a családon belüli erőszak ellen lévő fellépés sokkal komolyabb és fontosabb ügy, mint a virtuális valóság népszerűsítése.

Sussex hercegnéje nemcsak 2020-ban, hanem 2021-ben is több alkalommal feldühítette Harry családját, ilyen volt a márciusi Oprah-interjú. Amikor Fülöp herceg áprilisban elhunyt, reménykedtek benne, hogy Meghan inkább otthon marad, és még véletlenül sem tűnik fel a temetésen, féltek, hogy ezzel is magára vonná a figyelmet, derült ki Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában című könyvéből, amelynek a kiegészített verziója az idei év eseményeivel augusztus végén jelent meg. Végül Meghan Amerikában maradt, ami a királyi család számára inkább jó hírnek számított.

Ő a legjobb stílusú előkelőség

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban kapták lencsevégre Beatrice Borromeót az elmúlt években.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük