Cristiano Ronaldo kislányának első babafotója: együtt a focista öt gyermeke
Cristiano Ronaldo párja, Georgina és újszülött kislányuk hazatérhettek a kórházból.

cristiano-ronaldo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot megrázta hétfőn Cristiano Ronaldo újszülött fiának halálhíre. A sportoló és szerelme, Georgina hivatalos közleményben tudatták, elvesztették ikergyermekük egyikét a szülés után. A bejegyzésben kiemelték, egyedül kislányuk világra jötte ad erőt nekik ezekben a nehéz pillanatokban.

Kedvese és a kicsi azóta elhagyhatták a kórházat, és hazatérhettek. A család újraegyesülését a focista az Instagramon mutatta meg.

Cristiano Ronaldo kislányának babafotója

A friss képen mind a heten együtt láthatóak: az apuka a karjában fogja újszülött kislányát, akinek a nevét egyelőre még nem árulták el. Jól látszik, a csöppség igazi kis hajas baba.

"Otthon édes otthon. Gio és a kislányunk végre itt vannak együtt velünk. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a vigasztaló szavakat és kedves gesztusokat. A támogatásotok a világot jelenti számunkra, szeretjük és tiszteljük, hogy itt vagytok nekünk. Itt az ideje hálásnak lenni azért, hogy egy új életet adtunk ennek a világnak" - olvasható a poszt melletti leírásban.

A fotó azért is különleges, mert a focista nagyobb gyerekei is szerepelnek rajta: Ronaldo immár ötgyermekes édesapa. Legidősebb fiát, ifjabb Cristianót béranya hozta világra 2010-ben, őt követték 2017-ben ikrei, Eva és Mateo, akik szintén ezzel a módszerrel születtek. Georgina első közös gyermeküknek, Alanának szintén 2017-ben adott életet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A tragédia után rajongók, pályatársak és barátok sorra fejezték ki együttérzésüket a közösségi médiában. Érthető okokból kedden Cristiano Ronaldo nem lépett pályára klubjával, a Manchaster Uniteddal a Liverpool elleni meccsen az  Anfield Stadionban Angliában. 

A szurkolók azonban megemlékeztek róla, Ronaldo mezszámára utalva a mérkőzés hetedik percében tapsvihar tört ki a lelátón, a közönség egy emberként You'll Never Walk Alone (Sosem leszel egyedül) című dalt. A futballistát nagyon megérintette ez a gesztus, az Instagramon köszönetképpen azt írta: 

"Egy világ… Egy játék… Egy nagy család. Köszönöm, Anfield. Én és a családom sohasem fogjuk elfelejteni ezt a tiszteletteljes és együttérző pillanatot.”

Shakira és Gerard Piqué fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyfiúk Shakira és Gerard Piqué csemetéi.

Ezt is szeretjük