Shakira fiai, Milan és Sasha már ilyen nagyfiúk: imádni való képeket osztott meg gyerekeiről
Shakira friss fotókat posztolt gyermekeiről, Sasháról és Milanról.

shakira-fiai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira és Gerard Piqué 2010-ben ismerkedtek meg egymással, a futball-világbajnokság hivatalos dala, a Waka Waka klipforgatásán találkoztak először. Szerelmüket 2011 májusában vállalták fel hivatalosan, azóta egy gyönyörű családot alapítottak, Milan 2013. január 22-én, Sasha 2015. január 29-én jött a világra.

Shakira fiai

Az énekesnő az elmúlt hónapokban ismét sűrűbben kezdett posztolni két gyermekéről az Instagram-oldalára. Január elején a kisebbikkel például kosárlabdameccsen jártak, ahol egy irtó édes anya-fia szelfit készítettek, december végén nagyobbik fiáról készített egy fotót, Milan éppen a zenestúdióban tevékenykedett. Idősebbik gyerkőce, úgy tűnik, örökölte Shakira virtuózénjét, ugyanis már nagy erőkkel tanul zongorázni.

Persze a futballista édesapjuktól a sport iránti szeretetet is eltanulták a fiúk, mindketten rendszeresen járnak szörfórákra. A sztárszülők igyekeznek minél normálisabb életet biztosítani a fiaiknak, a nyilvánosság előtt csak nagyon ritkán jelennek meg együtt, mert nem akarják, hogy a reflektorfényben nőjenek fel a gyerekek.

Képes összeállításunkban friss fotókat láthatsz Shakira és Gerard Piqué fiairól.

Ezt is szeretjük