Gabriela Spanic fia jól megnőtt: fotókon a ritkán látott Gabriel de Jesús
Gabriela Spanic kisfiával szelfizett.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic neve tavaly a magyar sajtóban sokkal többször szerepelt, ugyanis a TV2-n futó Dancing With The Stars versenyzője volt, végül egészen a döntőig jutott, a második helyezést érte el. A venezuelai származású színésznő olyan telenovellákkal szerettette meg magát, mint a Paula és Paulina, A betolakodó, A csábítás földjén vagy A császárnő. A szappanoperák koronázatlan királynője egy gyermek édesanyja, Gabriel de Jesús a nyáron már 13 esztendős lesz.

Gabriela Spanic ritkán látott fia

Spanicról 2008 januárjában derült ki, hogy várandós, kisfia végül július 7-én látta meg a napvilágot. A fiú édesapja Neil Pérez, ám a férfi hét hónapos terhesen elhagyta, emellett nem ismerte el saját gyermekét, írta meg 2008-ban a People spanyol kiadása. Akkoriban a színésznő dühösen nyilatkozott a férfiról.

- Sokat veszekedtünk, mert nem fogadta el a meleg barátaimat. Azonban ezek a barátaim azok, akik segítenek nekem a gyereknevelésben, nem ő. Még fel sem hívott, hogy lássa a gyermekét.

Bár a kisfiú sosem ismerhette meg igazi apját, nagyapjára példaképként tekinthet.

- Természetesen tudom, hogy az apafigura pótolhatatlan, de a nagyapjától sok szeretetet kap - idézte egy nyilatkozatát a Mag El Comercio lap.

Gabriela még emailt is írt a volt párjának, hogy javítsa meg a kapcsolatát a gyermekével, aki semmiről sem tehet, sajnos nem kapott választ az üzeneteire, erről még 2015-ben mesélt. Elmondta, olyan, mintha a férfit a föld nyelte volna el. Szerencsére a fiú édesanyjára mindenben számíthat, nagyon erős a kapcsolatuk, sőt, Gabriel tavaly itt volt Budapesten, és annyira megtetszett neki Magyarország, hogy a jövőben szeretne itt élni.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagy Gabriela Spanic fia.

Ezt is szeretjük