Vilmos és Katalin gyerekei ellopták a show-t: imádni való családi videót posztoltak
Vilmos herceg és Katalin hercegné új családi videója a rajongókat is meghatotta.

vilmos-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné április 29-én ünnepelte meg tizedik házassági évfordulóját. A házaspár még a 2000-es évek elején szeretett egymásba, bár voltak hullámvölgyeik, 2007-ben hónapokig külön voltak, azonban, miután kibékültek, elválaszthatatlanok lettek.

2011-ben kötötték össze az életüket, azóta született három gyönyörű gyermekük, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg imádni valóak, ahogy cseperednek, egyre szebbek és aranyosabbak. A legkisebb április 23-án lett hároméves, Charlotte vasárnap lesz hatéves, a legnagyobb fiuk július 22-én lesz nyolcéves.

Vilmos és Katalin családi videója

Cambridge hercegét és hercegnéjét csütörtökön világszerte millióan köszöntötték fel a kerek évfordulójuk miatt, köszönetképpen egy sosem látott családi videót tettek közzé a Kensington-palota Instagram-oldalán. A rövid felvételben a kicsik ellopják a show-t, látszik, mennyire kiegyensúlyozottak, akiket a szüleik direkt úgy nevelnek, hogy egészséges módon megéljék a gyerekkorukat. A teljes felvételt az alábbi posztban nézheted meg.

A meghitt felvétel Will Warr filmes munkája, lekamerázta őket kirándulás, fogócskázás és kerti sütögetés közben is. Több jelenetet 2020-ban vettek fel, egy-egy pillanatra szeretett kiskutyájuk, Lupo is feltűnt, aki sajnos tavaly novemberben hunyt el.

A videó óriási sikert aratott Instagramon, 18 óra alatt közel 6 millióan látták, illetve számos rajongó kommentelt nekik: "Miért hatódtam meg ennyire ettől a videótól? Boldog évfordulót kívánok nektek! Csodálatos családot alapítottatok együtt.", "Ez a leggyönyörűbb videó, amit valaha láttam!", "Ez csodaszép, esküszöm, hogy sírok!", "Köszönjük szépen, hogy megosztottátok velünk ezeket a gyönyörű pillanatokat, ennél többet nem is kívánhattunk volna. Isten áldjon benneteket!" - fogalmazták a rajongók.

A brit királyi családban Erzsébet királynő a legnépszerűbb, azonban többen úgy gondolják, ha egyszer Vilmos herceg kerül a trónra, ő és Katalin hercegné akár az uralkodónő népszerűségét is túlszárnyalhatja.

2021 áprilisában elvégeztek egy felmérést Angliában, amelyből kiderült, a britek azt szeretnék, ha Károly helyett Vilmos lépne a trónra, írta meg az Independent. Az emberek 47 százaléka Cambridge hercegét akarja királynak Wales hercege helyett. 27 százalékuk mondta azt, hogy Károly legyen Erzsébet után az uralkodó. 18 százalék arra voksolt, a királynő halála után ne kerüljön senki a trónra, töröljék el a monarchiát. Érdekesség, hogy a 18 és 24 éves korosztály között Harry herceg a legnépszerűbb, ők szívük szerint a sussexieket látnák a trónon leginkább.

Vilmos és Katalin gyönyörű párt alkotnak

A hercegi pár a héten ünnepelhette meg tizedik házassági évfordulóját. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párost alkotnak.

Ezt is szeretjük