Fotókon Ryan Gosling és Eva Mendes ritkán látott lányai: már ilyen nagy Esmeralda és Amada

Ryan Gosling és Eva Mendes két kislányt nevelnek.

Ryan Gosling és Eva Mendes gyerekei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ryan Gosling és Eva Mendes Hollywood egyik legvisszavonultabban élő sztárpárja, 2011-ben szerettek egymásba a Túl a fenyvesen című közös filmjük forgatásán, ám együtt, a vörös szőnyegen csak az alkotás reklámozásakor mutatkoztak, a nagy díjátadók, ahol szerelmespárként vonulhattak volna, sosem vonzották őket, sokaknak emiatt is lopta be magát a párosuk az emberek szívébe, hiszen a sztárvilágban számos híresség már-már kellemetlen módon megoszt minden apróságot a szerelmi életével kapcsolatban.

Két gyermekük született: 2014 szeptemberében Esmeralda, 2016 áprilisában Amada jött a világra. A lányokat sosem mutatták meg egy magazin címlapján sem, így csak a lesifotósok szokták néha a gyerekeket lefotózni híres szüleik társaságában.

Fotókon Ryan Gosling és Eva Mendes lányai

Gosling és Mendes a múlt héten kirándult egyet a lányokkal, akik jól megnőttek, mióta utoljára láttuk őket. A barna tincsekkel rendelkező kislány Esmeralda, míg a fekete hajú a húga, Amada.

Mióta a lányok megszülettek, Mendes visszavonult a színészkedéstől, 2014-ben láthattuk utoljára a Lost River című alkotásban, amit Ryan Gosling írt és rendezett is. A márciusban 47. születésnapját ünneplő szépség így nyilatkozott azzal kapcsolatban, miért nem nyilatkoznak a magánéletükről, illetve miért nem posztolnak közösségi oldalaikra családi felvételeket:

- Mindig is tudtam, hol a határ, ha a páromról vagy a gyerekeimről van szó. Természetesen beszélek róluk azért néha, de nem fogom a netre kiposztolni a hétköznapi életünket. Amíg Ryannel tehetjük, privát módon fogunk élni - fogalmazta.

Érdekesség, hogy Mendes sosem álmodozott arról, hogy egyszer anyuka lesz.

- Szerencsém volt, hogy az elmúlt húsz évben végig dolgoztam. Sosem akartam babákat azelőtt, hogy beleszerettem volna Ryanbe, aztán valahogy mégis így hozta nekem az élet, negyvenévesen szültem az elsőt, és 42 voltam, amikor a második is világra jött. A karrieremben sok mindent elértem, a fókusz mostanra átkerült a családra - fogalmazta az E! Online-nak 2020-ban.

Instagram-oldalát gyakran használta a színésznő, ám a kisebbik lánya rászólt, hogy túl sokat használja a telefonját, így január közepén kiposztolta, hogy megfogadja gyermeke tanácsát, és kevesebb lóg a telefonján: "Annyit mondhatok, hogy ezt nagyon magára vette. De hát gyerek, persze, hogy magára veszi ezeket még, hacsak nem magyarázod el neki, hogy nem miatta történik ez. Beszélgettünk egy jót, és bocsánatot kértem, és megígértem neki, sokkal figyelmesebb leszek. Rájöttem, hogy csak azért, mert folyton otthon vagyok a gyerekeimmel, nem egyenlő azzal, hogy a jelenben is vagyok, velük."

Nicole Kidman lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyesek Nicole Kidman gyermekei, Sunday és Faith.

Nicole Kidman ritkán látott lányai ilyen szépek: friss fotókon Sunday és Faith

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük