Lionel Messi felesége aranyszínű estélyiben ragyogott férje oldalán: gyerekeik is velük voltak a gálán

Lionel Messi hetedszer vehette át az Aranylabdát, felesége és fiai is ott voltak vele a gálán.

messi-neje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 29-én adták át az Aranylabdát, amelyet mindig az év legjobban teljesítő labdarúgója kap meg.

Az eseményt Párizsban, a Théâtre du Châtelet helyszínén rendezték meg, Lionel Messit, aki végül hetedik alkalommal nyerte el a rangos elismerést, a családja támogatta a gálán.

Lionel Messi feleségével és három fiával érkezett a gálára

Az argentin sztársportoló szerelmével, Antonela Roccuzzóval és fiaival, Thiagóval, Mateóval és Ciróval érkezett a gálára. A futballistafeleség nagyon elegánsan festett, egy aranyszínű Dior estélyiben ragyogott férje és gyermekei oldalán.

messiék
Fotó: Aurelien Meunier / Stringer / Getty Images Hungary

Messi egy csillogó öltönyben keltett feltűnést, nem mellesleg kisfiai is ugyanolyan ruhában voltak, mint ő. A rajongók odáig voltak azért, hogy így összeöltöztek.

Az Aranylabdára leginkább Messit és a lengyel Robert Lewandowskit tartották esélyesnek, a fogadóirodáknál az argentin futballista volt a favorit, írta meg az Index. Végül azoknak volt igazuk, akik Messire tippeltek. 

A győzelmek száma szerint eddig a 34 éves sztár kapta meg legtöbb alkalommal a díjat, őt követi Cristiano Ronaldo, aki öt alkalommal vehette át az elismerést, míg utánuk következik a két holland, Johan Cruijff és Marco van Basten, valamint a francia Michel Platini három-három Aranylabdával. A magyarok közül eddig Albert Flórián nyerte el a legjobb európai labdarúgónak járó Aranylabdát, 1967-ben.

Messi az első Aranylabdáját 2009-ben vehette át, 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben is ő lett a legjobb, 2013-ban és 2014-ben második helyezett lett, azokban az esztendőkben Cristiano Ronaldo kapta az elismerést, 2015-ben és 2019-ben újra az argentin győzedelmeskedett. 2020-ban nem tartották meg a gálát, ugyanis félbeszakadt a szezon a koronavírus miatt.

Cristiano Ronaldo lánya, Alana

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Cristiano Ronaldo lánya, Alana.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük