Bolti eladóból lett Cristiano Ronaldo barátnője: Georgina így csavarta el a futballista sztár fejét

A történetük bizonyítja, a tündérmesék nem csak a könyvekben léteznek.

cristiano-ronaldo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo korunk egyik legsikeresebb és leghíresebb sportolója. 2003 óta tartó pályafutása során a labdarúgás legnevesebb klubcsapatai igazoltatták le, számos rekordot állított fel, valamint emberek milliói néznek fel rá példaképként. A külsejét tekintve is nyert ügye van, a People magazin őt kiáltotta ki minden idők legszexisebb sportolójának, és a hölgyrajongók is a lábai előtt hevernek.

Azt gondolhatnánk mindezek alapján, hogy a portugál focista csakis a híres színésznők, modellek és énekesnők világában gondolkozott, amikor párt keresett magának, ám ez nem így volt. Nyitott szívvel járt a világban, így kedvesét teljesen hétköznapi helyszínen, egy ruhaboltban találta meg.

Cristiano Ronaldó párja bolti eladó volt, amikor megismerkedtek

2016-ot írtunk, amikor Ronaldo éppen Madridban vásárolgatott. Betért a Gucci egyik üzletébe, ahol nemcsak a dizájner-ruhadarabokon akadt meg a szeme, hanem a boltban dolgozó, gyönyörű eladónőn, Georginán is. 

Cristiano és Georgiana 2016-ban.
Cristiano és Georgiana 2016-ban.
Fotó: Europa Press Entertainment / Getty Images Hungary

Későbbi kedvese az olasz Elle magazinban idézte fel az ominózus első találkozásukat, amely szerinte szerelem volt első látásra mindkettejük részéről.

- A magassága, a fizikuma, az egész megjelenése levett a lábamról. Bár borzasztóan ideges voltam a jelenlétében, tapintható volt, hogy szikrázik köztünk a levegő. Én egy nagyon visszafogott, szégyellős ember vagyok, Cristiano egyetlen pillantása is végtelenül felkavart.

cristiano 2
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

Annak ellenére, hogy a kölcsönös vonzódás egyértelmű volt, ekkor még csak szóba sem elegyedtek egymással. Pár nappal később beszéltek először egy másik ruhamárka által tartott partin. Georgina elárulta, ekkor már jobban el tudta engedni magát, így nem is volt kérdés, lesz folytatása annak, ami elindult köztük.

A szerelem beköszöntött az életében, de ezzel egyidejűleg el kellett búcsúznia a munkahelyétől, ugyanis miután kiderült, ő Cristiano Ronaldo barátnője, lesifotósok követték minden lépését. A főnökei féltek, hogy az üzlet előtt sorakozó fotósok elijeszti a klienseket, így elküldték Georginát. A 27 éves szépség azóta sztáranyukaként és hivatásos modellként éli az életét. Egyetlen közös gyermeküket, Alanát 2017-ben hozta a világra, de a focista másik három csemetéjét is együtt nevelik. 

Cristiano Ronaldo nővére bikiniben

Cristiano Ronaldo nővére a közösségi oldalán bátran megmutatja kerek, nőies idomait bikiniben és fürdőruhában egyaránt. Számos dicséretet kap a felvételek alá. Képes összeállításunkban megnézheted Katia Aveiro bikinis fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük